Skip to content

Προκήρυξη Δημοσίου, Αιτήσεις ΑΣΕΠ & Μητρώο, ΣΟΧ, ΕΟΠΠΕΠ, ΟΠΣΥΔ

Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Προκήρυξη Δημοσίου, Αίτηση και Μητρώο ΑΣΕΠ, ΣΟΧ, ΕΟΠΠΕΠ, ΟΠΣΥΔ

Γιατί να επιλέξω τον OKALITEROS.GR για τις αιτήσεις ΑΣΕΠ μου σε διαγωνισμούς του Δημοσίου;

🎓 Εμπειρία 20 ετών στη συμπλήρωση σε αιτήσεις ΑΣΕΠΟΠΣΥΔ Εκπαιδευτικών, ΣΟΧ, ΔΕΗ, Κοινωφελούς Εργασίας, GOV, ΕΟΠΠΕΠ, ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ,  και ότι άλλο υπάρχει

🎓 Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (ΑγγλικάΥπολογιστέςΜεταπτυχιακά κτλ) ώστε να προλάβετε να πάρετε τα μόρια που σας λείπουν

🎓 Ποσοστό ανάληψης και επιτυχίας 100% κάθε υποψηφιότητας 

🎓 Οι δικαιότερες τιμές της αγοράς, εξυπηρέτηση δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

🎓 Ένα απο τα πιο εξυπηρετικά γραφεία συμπλήρωσης αιτήσεων ΑΣΕΠ στην Αττική που καλύπτει όλη την Ελλάδα, διαβάστε τις κριτικές μας

🎓 Δεν κρατάμε κανένα προσωπικό στοιχείο των υποψηφίων, υποστηρίζουμε όλη την Ελλάδα

🎓 Ομάδα απο Επαγγελματίες. Δεν υπάρχει αίτηση που δε μπορούμε να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία. 

🎓 Εχεμύθεια

🎓 Ο υποψήφιος λαμβάνει αντίγραφο των αιτήσεων που έχουν ζητηθεί και πρωτόκολλο 

🎓 Εκατοντάδες ευχαριστημένοι υποψήφιοι που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για να λάβεις συστάσεις

🎓 Έχουμε φυσικό χώρο, σε Αθήνα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Σπάρτη, Τρίκαλα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος ώστε να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά και να συζητήσουμε ότι σε απασχολεί στην προκήρυξη που σε ενδιαφέρει και να την ολοκληρώσουμε δια ζώσης

🎓 Δυνατότητα εξ αποστάσεως συμπλήρωσης των αιτήσεων χωρίς καμία διαφορά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών 

🎓 Ζωντανή συνομιλία 24/7 με τον διεκπαιρεωτή, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αίτηση της υποψηφιότητάς σου.

🎓 Αναλαμβάνουμε τις αιτήσεις ενστάσεων, εφόσον προκύψουν, απο παραλήψεις βαθμολογητών της αίτησής σας

🎓 Δωρεάν επαγγελματική καθοδήγηση και συμβουλευτική

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ακόμη κι αν δε ξέρεις ποια προκήρυξη να κυνηγήσεις, αναλαμβάνουμε εμείς να κάνουμε αίτηση για κάθε προκήρυξη που σου ταιριάζει χωρίς να ασχοληθείς καθόλου. 

Θα σε διορίσουμε στον ύπνο σου!

Διοργανωτές

Συμπληρώνουμε για εσάς έγκυρες αιτήσεις ΑΣΕΠ και λοιπούς φορείς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Δημιουργία Μητρώου ΑΣΕΠ

Προσφέρουμε ορθή συμπλήρωση αιτήσεων για προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού σε όλη τη χώρα. Αυξήστε τις πιθανότητες επιτυχίας, αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα προσόντα σας. Κι αν κάποιο προσόν σας λείπει, επικοινωνήστε μαζί μας, θα το εκδώσουμε άμεσα για να μη χάσετε την προκήρυξη (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια)

 1. Εμπειρία: Η εμπειρία μας στον χώρο των προκηρύξεων και των αιτήσεων για τον δημόσιο τομέα μας δίνει την ικανότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες και ενημερωμένες πληροφορίες.

 2. Εξειδίκευση: Κατανοούμε την πολυπλοκότητα των διαδικασιών και των απαιτήσεων που σχετίζονται με τις προκηρύξεις και τις αιτήσεις για θέσεις στον δημόσιο τομέα.

 3. Ενημέρωση: Διατηρούμε ενημερωμένη βάση δεδομένων με όλες τις προκηρύξεις και τις σχετικές πληροφορίες, έτσι ώστε να είμαστε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις.

 4. Εξατομικευμένη Υποστήριξη: Προσφέρουμε εξατομικευμένη υποστήριξη και συμβουλές σε όσους ψάχνουν για πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με τις αιτήσεις τους.

 5. Αξιοπιστία: Η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας είναι πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Οι αιτήσεις ΑΣΕΠ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιας Επιστήμης) αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους πολίτες να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να εξελίξουν την καριέρα τους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της δημόσιας υπηρεσίας στη χώρα μας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση για τον ΑΣΕΠ για πολλούς λόγους:

 1. Επαγγελματική Εξέλιξη: Με την επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, έχετε την ευκαιρία να προαγάγετε την επαγγελματική σας καριέρα και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες.

 2. Σταθερός Και Αξιοπρεπής Εργοδότης: Ο ΑΣΕΠ είναι γνωστός για τη σταθερότητα και την αξιοπρεπή αμοιβή που προσφέρει στους υπαλλήλους του, γεγονός που τον καθιστά επιθυμητό εργοδότη στη χώρα μας.

 3. Δημόσια Συμβολή: Με τον συμμετοχή σας στον ΑΣΕΠ, συμβάλλετε στην παροχή καλύτερων δημόσιων υπηρεσιών στους πολίτες και στην εκσυγχρονισμένη λειτουργία του δημοσίου τομέα.

 4. Διαφορετικές Επιλογές: Ο ΑΣΕΠ προσφέρει διάφορες επιλογές επαγγελματικής πορείας σε διάφορους τομείς, όπως η διοίκηση, η εκπαίδευση, η υγεία, η ασφάλεια, η τεχνολογία και πολλοί άλλοι, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντά και τις δεξιότητές σας.

Η υποβολή αιτήσεων στον ΑΣΕΠ προσφέρει μια ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη, σταθερό εργοδότη και δημόσια συμβολή. Είναι μια επιλογή που μπορεί να οδηγήσει σε μια φωτεινή επαγγελματική μελλοντική πορεία και στην υπηρεσία της κοινότητας. Συνεπώς, μην διστάσετε να επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση για τον ΑΣΕΠ και να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για το καλό σας και τους συμπολίτες σας.

Συνήθεις Ερωτήσεις – FAQ
 • Επειδή αυτές οι συμβάσεις ανανεώνονται, το 8μηνο μπορεί να επεκταθεί σε έτη, συγκεντρώνοντας έτσι και αρκετή προϋπηρεσία. 
 • Επιπλέον, όταν θα βγει προκήρυξη για μόνιμη θέση, αυτή η προϋπηρεσία θα δώσει πολλά μόρια επειδή θα είναι σε συναφή θέση.
 • Τέλος, στις προκηρύξεις ΣΟΧ η ανεργία δεν χάνεται. Σταματάει το επίδομα ανεργίας όταν κάποιος διοριστεί και όταν λήξει η σύμβαση το επίδομα ανεργίας συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. 

Ναι, έχει σημασία γιατί πολλές θέσεις και προκηρύξεις ξεκλειδώνουν για τον υποψήφιο αν έχει επιτυχία στον γραπτό διαγωνισμό. Για παράδειγμα στη προκήρυξη για δικαστική αστυνομία οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ασεπ μπορούν να συμμετάσχουν σε θέσεις για πολιτικό προσωπικό ενώ όλοι οι υπόλοιποι (με απολυτήριο λυκείου ή οποιοδήποτε πτυχίο) μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στις θέσεις για ένστολο προσωπικό.

Το Μητρώο ΑΣΕΠ είναι χρήσιμο και απαραίτητο γιατί μέσω της εγγραφής σε αυτό οι υποψήφιοι κάνουν δύο σημαντικές ενέργειες:

 1. Δηλώνουν υποψηφιότητα στις προκηρύξεις, είναι το προαπαιτούμενο για τις αιτήσεις
 2. Στο Μητρώο καταχωρούνται και επισημαίνονται τα προσόντα και οι ιδιότητες που δίνουν τα μόρια του διορισμού

Είναι απαραιτήτως υποχρεωτικό. Γιατί είναι χρήσιμο τόσο στο ΑΣΕΠ, όσο και στους υποψηφίους.

Στο ΑΣΕΠ γιατί από αυτό αντλεί τα προσόντα και τα στοιχεία του υποψηφίου. Στους υποψηφίους γιατί αποδεικνύουν τα προσόντα τους.

Το Μητρώο ΑΣΕΠ πρέπει να ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Δημιουργείται μία φορά, ωστόσο οι υποψήφιοι πρέπει να το εξελίσσουν, κυρίως ανάλογα με τα προσόντα τους.

Η διαδικασία αυτή, που είναι απαραίτητη, είναι η λεγόμενη επικαιροποίηση του Μητρώου.

Το Μητρώο ΑΣΕΠ περιλαμβάνει όλες τις ιδιότητες που με βάση το νόμο για τις προσλήψεις δίνουν τα μόρια διορισμού.

Αυτά είναι Τίτλοι Σπουδών, Τίτλοι Ξένων Γλωσσών, Εμπειρία, Γνώση Η/Υ, Ιδιότητες, Λοιπά Προσόντα, Άλλο. 

Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (ΑγγλικάΥπολογιστέςΜεταπτυχιακά κτλ) ώστε να προλάβετε να πάρετε τα μόρια που σας λείπουν

Ένα από τα πιο καθοριστικά πεδία στο Μητρώο ΑΣΕΠ είναι η εμπειρία. Αποδίδει κρίσιμα μόρια και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωσή του. Με δεδομένο ότι στις προκηρύξεις μονίμων (“Κ”) η εμπειρία αποτελεί ένα από τα πιο κομβικά κριτήρια πρόσληψης, παραλείψεις ή λάθη στην κατοχύρωσή της οδηγεί σε μειωμένα μόρια.

Παρότι σε κάποιες προκηρύξεις δεν απαιτείται, χρειάζεται να σας το φτιάξουμε δωρεάν για να ξέρουμε ότι έχετε τα προσόντα να συμμετάσχετε στην προκήρυξη.

Ενεργές Προκηρύξεις

🔥 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 350 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ – ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 2024 OKALITEROS.GR
Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
ΔΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακά κτλ)

Διευκρινίσεις για τα δικαιολογητικά πριν την αίτηση των υποψηφίων στον 1ο εισαγωγικό διαγωνισμό δικαστικών υπαλλήλων 2024:

 • Τα πιστοποιητικά και τα πτυχία γνώσης Η/Υ και ξένης γλώσσας, εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές, δεν χρειάζονται ούτε μετάφραση ούτε επικύρωση
 • Όλοι οι ημεδαποί τίτλοι σπουδών (πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά) σε απλή φωτοτυπία
 • Για όλους τους αλλοδαπούς τίτλους σπουδών απαιτείται, σχετική πράξη αναγνώρισης, ο αλλοδαπός τίτλος (σε απλή φωτοτυπία) και απλή μετάφραση του αλλοδαπού τίτλου.
 • Τα: α) Ποινικό Μητρώο Γενικής Χρήσης, β) Πιστοποιητικό περί μη άσκησης ποινικής δίωξης για τα αδικήματα που προβλέπονται στο άρθρο 7 του ν.4798/2021 (Α΄68) και γ) Πιστοποιητικό περί μη θέσης σε δικαστική συμπαράσταση πρέπει να είναι πρόσφατα
 • Γίνονται δεκτά και πιστοποιητικά ψυχικής υγείας από τα κατά τόπους Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ).
 • Οι υποψήφιοι, οι οποίοι συμμετείχαν στον προηγούμενο εισαγωγικό διαγωνισμό, είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν εκ νέου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Για κάθε νέα αίτηση απαιτείται η εκ νέου εγγραφή
  • Πιστοποιητικό περί μη άσκησης ποινικής δίωξης
  • Πιστοποιητικό περί μη θέσης σε δικαστική συμπαράσταση
  • Υπεύθυνη δήλωση απόλυσης από άλλη θέση του Δημοσίου ή ΟΤΑ ή άλλου νομικού προσώπου του ευρύτερου δημόσιου τομέα, για πειθαρχικούς λόγους
  • Ιατρικές γνωματεύσεις: α) για την σωματική και β) για την ψυχική υγεία του υποψηφίου

Μόνιμοι στα δικαστήρια: Δεκτά όλα τα πτυχία

Γίνονται δεκτοί όλοι οι τίτλοι σπουδών. Η επιλογή του νέου προσωπικού θα γίνει με γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Ο συντελεστής βαρύτητας των γραπτών εξετάσεων αναμένεται στο 75% και των προφορικών στο 25%.

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στην έδρα της ΕΣΔΙ, στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Οι προφορικές εξετάσεις εξετάζεται σοβαρά να γίνουν έως το τέλος Ιουλίου, στην Αθήνα, προκειμένου οι επιτυχόντες να σχηματίσουν τη νέα εισαγωγική “φουρνιά” της ΕΣΔΙ τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν για ένα τρίμηνο να φοιτήσουν στην ΕΣΔΙ, στη Θεσσαλονίκη. Μετά την αποφοίτησή τους θα τοποθετηθούν στο δικαστήριο της 1ης επιλογής τους (όπως αυτή θα αναγραφεί στην αίτηση συμμετοχής).

Το νέο προσωπικό, κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, θα καταλάβει θέσεις δικαστικών υπαλλήλων του κλάδου Γραμματέων στους εξής φορείς:

 • Συμβούλιο της Επικρατείας
 • Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια
 • Εισαγγελίες
 • Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια

1) Ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων μόνιμων προσλήψεων θα είναι οριστικά 350.

2) Από τον συνολικό αριθμό των θέσεων, οι 305 θα αφορούν τα δικαστήρια, οι 36 το Ελεγκτικό Συνέδριο και οι 9 την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ).

3) Οι 305 θέσεις που αφορούν στα δικαστήρια κατανέμονται ως εξής:

 • Κατηγορία ΠΕ: 205 θέσεις
 • Κατηγορία ΤΕ: 30 θέσεις
 • Κατηγορία ΔΕ: 70 θέσεις

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων ανά βαθμίδα εκπαίδευσης αναμένεται να αυξηθεί, εάν συνυπολογισθούν και οι 45 θέσεις που θα διατεθούν σε Ελεγκτικό Συνέδριο και ΕΣΔΙ προκειμένου να διαμορφωθεί ο συνολικός αριθμός των 350 προσλήψεων.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε τρία μαθήματα. Αυτά είναι:

 1. Γενική Παιδεία
 2. Οργάνωση και Λειτουργία Δικαστηρίων και Εισαγγελιών
 3. Στοιχεία Δικαίου (Συνταγματικού και Δικονομικού)

Οι γραπτές εξετάσεις της ΕΣΔΙ θα γίνουν με το σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice). Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτήσεων θα είναι πολλαπλών επιλογών. Aνά ερώτηση θα τεθούν τέσσερις απαντήσεις. Οι υποψήφιοι καλούνται να επιλέξουν αυτή που θεωρούν σωστή.

Ορισμένα από τα θέματα θα είναι ελεύθερης ανάπτυξης “με τη μορφή δοκιμίου”.

Η συνεχής εκπαίδευση στο σύστημα multiple choice (ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών), με το οποίο θα γίνει η επιλογή των 350 μονίμων γραμματέων στα δικαστήρια, είναι το “κλειδί” του διορισμού.

Η επίδοση στις γραπτές εξετάσεις, ο οποίες θα γίνουν στην έδρα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ), στη Θεσσαλονίκη, συνοδεύεται από συντελεστή βαρύτητας 75%.

Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι που θα πετύχουν καλό βαθμό στις γραπτές εξετάσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο μόνιμου διορισμού στο δικαστήριο της επιλογής τους.

Όσο καλύτερα γράψει ένας υποψήφιος στις εξετάσεις τόσο περισσότερο ψηλά θα βρεθεί στη λίστα κατάταξης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

🔥 2Κ/2024 817 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

2K.2024 817 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ KALITEROS.GR

ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Ειδικότητες και περιοχές

 
 

Δείτε τη λίστα με τις περιοχές ανά ειδικότητα:

 • ΠΕ Ακτινοφυσικοί: Θεσσαλονίκη, Αθήνα
 • ΠΕ Βιοϊατρικής Τεχνολογίας: Θεσσαλονίκη
 • ΠΕ Βιολόγοι: Αθήνα
 • ΠΕ Βιοχημικοί: Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά
 • ΠΕ Κτηνίατροι: Θεσσαλονίκη
 • ΠΕ Διαιτολογία: Αργολίδα, Αθήνα, Κέρκυρα
 • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Φλώρινα, Πέλλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Καβάλα, Κοζάνη, Θεσπρωτία, Καρδίτσα, Αργολίδα, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Αθήνα, Νάξος, Κως, Χίος, Λασίθι, Ρέθυμνο, Χανιά
 • ΠΕ Οικονομικού: Ξάνθη, Έβρος, Αθήνα
 • ΠΕ Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων: Θεσσαλονίκη
 • ΠΕ Επόπτες Δημόσιας Υγείας: Θεσσαλονίκη, Αθήνα
 • ΠΕ Ιατροί ειδ. ΠΕ Ιατρικής της Εργασίας ή Ιατρικής Εργασίας Περιβάλλοντος: Αθήνα
 • ΠΕ Κοινοτικής Υγείας: Αθήνα
 • ΠΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί: Θεσσαλονίκη
 • ΠΕ Λογοθεραπείας: Θεσσαλονίκη
 • ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί: Αθήνα
 • ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λασίθι, Χανιά
 • ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί: Λακωνία
 • ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ημαθία, Ροδόπη, Αιτωλοακαρνανία, Αθήνα, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Λασίθι
 • ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αθήνα
 • ΠΕ Νοσηλευτές: Θεσσαλονίκη, Έβρος, Πειραιάς, Αθήνα, Κάλυμνος, Λασίθι, Χανιά
 • ΠΕ Πληροφορικής: Θεσσαλονίκη, Πιερία, Ημαθία, Λακωνία, Κόρινθος, Αθήνα, Χίος, Λασίθι
 • ΠΕ Στατιστικών: Έβρος, Ηλεία, Αθήνα
 • ΠΕ Φαρμακοποιοί: Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ημαθία, Αρκαδία, Αθήνα
 • ΠΕ Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί ΕΣΥ: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Καστοριά, Ιωάννινα, Γρεβενά, Πέλλα, Πιερία, Ροδόπη, Μαγνησία, Ηλεία, Ευρυτανία, Εύβοια, Πειραιάς, Αθήνα, Χανιά
 • ΠΕ Χημικοί: Αθήνα
 • ΠΕ Ψυχολόγοι: Αθήνα
 • ΤΕ Βιοϊατρικής Τεχνολογίας ειδ. ΤΕ Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων: Θεσσαλονίκη, Έβρος, Ροδόπη, Αθήνα, Κεφαλονιά, Χίος
 • ΤΕ Βιοϊατρικών Επιστημών ειδ. ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων: Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κιλκίς, Κοζάνη, Γρεβενά, Ξάνθη, Σέρρες, Φλώρινα, Άρτα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φωκίδα, Μαγνησία, Λευκάδα, Μεσσηνία, Αχαΐα, Φθιώτιδα,  Βοιωτία, Εύβοια, Κόρινθος, Πειραιάς, Αθήνα, Ζάκυνθος, Κάλυμνος, Λέρος, Χίος, Κως, Λέσβος, Σάμος, Ρόδος, Χανιά
 • ΤΕ Βιοϊατρικών Επιστημών ειδ. ΤΕ Οπτικής (Ορθοπτιστών): Αθήνα
 • ΤΕ Βιοϊατρικών Επιστημών ειδ. Ραδιολογίας Ακτινολογίας: Σέρρες, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κοζάνη, Ξάνθη, Πιερία, Γρεβενά, Ιωάννινα, Άρτα, Φωκίδα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα, Αχαΐα, Ηλεία, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Πειραιάς, Αθήνα, Αίγινα, Σαλαμίνα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Σύρος, Θήρα, Νάξος, Λέρος, Λέσβος, Λήμνος, Χίος, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά
 • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ειδ. ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας: Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Έβρος, Ημαθία, Καστοριά, Ιωάννινα, Φωκίδα, Λακωνία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Αθήνα, Κέρκυρα, Ικαρία, Αμοργός, Κάλυμνος, Λήμνος, Λέρος, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά
 • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ειδ. ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού: Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Λακωνία, Ηλεία, Αθήνα, Κύθηρα, Λέρος
 • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ειδ. ΤΕ Λογιστικού: Σέρρες, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Έβρος, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Αθήνα, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Λασίθι
 • ΤΕ Επισκέπτες Υγείας: Κοζάνη
 • ΤΕ Εργοθεραπείας: Λευκάδα, Αχαΐα, Αθήνα
 • ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί: Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Αργολίδα, Αρκαδία, Αθήνα
 • ΤΕ Λογοθεραπείας: Αθήνα
 • ΤΕ Μαιευτικής: Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Έβρος, Γρεβενά, Καστοριά, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Λάρισα, Λευκάδα, Πέλλα, Πιερία, Ηλεία, Αρκαδία, Αχαΐα, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Πειραιάς, Αθήνα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Κάρπαθος, Σύρος, Κως, Λέσβος, Κύθηρα, Λήμνος, Σάμος,  Ηράκλειο, Λασίθι, Ρέθυμνο, Χανιά
 • ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί: Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Αρκαδία, Αχαΐα, Πειραιάς, Αθήνα, Λασίθι
 • ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί: Θεσσαλονίκη, Αθήνα
 • ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί: Καστοριά, Αιτωλοακαρνανία, Αθήνα, Ηράκλειο
 • ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί: Θεσσαλονίκη, Λακωνία, Αθήνα
 • ΤΕ Μηχανικοί ειδ. Τεχνικοί Ασφαλείας: Κέρκυρα
 • ΤΕ Νοσηλευτές: Θεσσαλονίκη, Έβρος, Ημαθία, Πέλλα, Μαγνησία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Πειραιάς, Αθήνα, Κεφαλονιά, Θήρα, Λέρος, Λήμνος,  Κάρπαθος, Χίος, Κως, Σάμος, Ρόδος, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά
 • ΤΕ Πληροφορικής: Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Δράμα, Έβρος, Γρεβενά, Πέλλα, Ημαθία, Θεσπρωτία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Αθήνα, Κέρκυρα, Κάλυμνος, Λέρος, Λέσβος, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι
 • ΤΕ Τεχνολόγοι Τροφίμων: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο
 • ΤΕ Φυσικοθεραπείας: Έβρος, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κοζάνη, Καστοριά, Λακωνία, Κόρινθος, Αθήνα, Ηράκλειο, Λασίθι

ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα κριτήρια με το σύστημα προκηρύξεων “Κ”

 
 

Η επιλογή των υποψηφίων μέσω ΑΣΕΠ θα γίνει με τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Βαθμός τίτλου σπουδών
 • Δεύτερος τίτλος σπουδών, αν υπάρχει, της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας
 • Γνώση χειρισμού Η/Υ για διοικητικές ειδικότητες
 • Γνώση ξένων γλωσσών
 • Ενδεχόμενα μεταπτυχιακά
 • Εμπειρία συναφής με το αντεικίμενο της θέσης

Όλα τα παραπάνω κριτήρια δίνουν μόρια διορισμού. Όποιος δεν διαθέτει κάποιο από αυτά δεν “κόβεται” από την διαδικασία επιλογής, απλώς δεν θα πάρει τα μόρια της συγκεκριμένης ιδιότητα.

Τα προσόντα τα οποία “κόβουν” τον υποψήφιο και τον φέρνουν στον πίνακα απορριπτέων είναι οι λανθασμένοι τίτλοι σπουδών, η έλλειψη παραβόλου 3 ευρώ και τα ελάχιστα πρόσθετα προσόντα που θα προβλέπονται για κάθε ειδικότητα (π.χ. γνώση χειρισμού Η/Υ για διοικητικές θέσεις ή άδειες για τα παραϊατρικά επαγγέλματα.

Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακά κτλ)

🔥 3Κ/2024 59 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

3K.2024 59 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ OKALITEROS.GR

ΑΣΕΠ 3Κ/2024: Μόνιμες προσλήψεις σε Τράπεζα της Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο – ειδικότητες

Σημειώστε την λίστα με τις ειδικότητες που ζητούνται:

 1. ΤΕ Γραφίστες
 2. ΤΕ Ηλεκτρολόγοι
 3. ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί
 4. ΔΕ Βιβλιοδέτες
 5. ΔΕ Καταμετρητές
 6. ΔΕ Μηχανοτεχνίτες
 7. ΔΕ Πιεστές/Λιθογράφοι

ΑΣΕΠ 3Κ/2024: Μόνιμες προσλήψεις σε Τράπεζα της Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο – Οι περιοχές

 • Θεσσαλονίκη
 • Καβάλα
 • Ιωάννινα
 • Λάρισα
 • Μεσσηνία
 • Αθήνα
 • Ρόδος
 • Χανιά
 • Ηράκλειο Κρήτης

Τα όρια ηλικίας

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΤΕ, να έχουν γεννηθεί από το 1989 έως το 2003 (ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΤΕ Ηλεκτρολόγων). Εξαιρούνται οι υποψήφιοι της ειδικότητας ΤΕ Γραφικών Τεχνών.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΔΕ, να έχουν γεννηθεί από το 1989 έως το 2003 (ΔΕ Καταμετρητών, ΔΕ ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων, ΔΕ Βιβλιοδετών).

Τα προσόντα για προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

 1. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (AEI) της ημεδαπής, ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από τον ΔΟΑΤΑΠ
 2. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (AEI) Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής, ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ
 3. Ασφαλισμένη εργασιακή προϋπηρεσία στο αντικείμενο της ειδικότητας, με ελάχιστη διάρκεια όπως αναγράφεται παραπάνω κατά περίπτωση, η οποία θα έχει αποκτηθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ανά Κωδικό Θέσης.
 4. Άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας, προσηκόντως αποδεικνυόμενη, ιδίως για την αγγλική γλώσσα από την κατοχή σχετικής πιστοποίησης επιπέδου C2 ή πτυχίου από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο. Καλέστε μας για έκδοση του πιστοποιητικού σας
 5. Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 6. Οι άνδρες υποψήφιοι κατά το χρόνο πρόσληψης πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές
Όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν δοκιμαστικά για χρονική περίοδο δύο ετών μετά τη λήξη της οποίας, και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ευδόκιμη, θα ενταχθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
ΔΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακά κτλ)

Παλαιότερες Προκηρύξεις

🔥 1Κ/2024 1.213 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

1K.2024 1.213 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ OKALITEROS.GR
Η κατανομή των θέσεων και τα απαραίτητα προσόντα της προκήρυξης

Η κατανομή των θέσεων, έχει ως εξής:

 • 633 προσλήψεις κατηγορίας ΔΕ
 • 183 της κατηγορίας ΠΕ
 • 184 προσλήψεις της κατηγορίας ΤΕ

Τα κατά κλάδο και ειδικότητα τυπικά προσόντα διορισμού του ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας είναι τα εξής:

 • για τον κλάδο ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας, το πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής
  ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής,
 • για τον κλάδο ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας, το πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής,
 • για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας, οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 (Ι.Ε.Κ. ή Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.) ή Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης Ι.Ε.Κ.
  ή Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 4
  ΕΠΑ.Λ. ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β΄ κύκλου Σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.) ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ.Ε.Λ.) ή Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Εργοδηγών ή Γενικού Λυκείου ή Ενιαίου Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Για όλους τους κλάδους του ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας, ως πρόσθετα προσόντα διορισμού ορίζονται τα εξής:

α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα: (αα) επεξεργασίας κειμένων, (αβ) υπολογιστικών φύλλων και (αγ) υπηρεσιών διαδικτύου,

β. η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών,

γ. η καλή τουλάχιστον γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.

Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (ΑγγλικάΥπολογιστές
Μεταπτυχιακά κτλ) ώστε να προλάβετε να πάρετε τα μόρια που σας λείπουν
 
Τα κριτήρια για μόνιμες προσλήψεις

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις του ειδικού ένστολου προσωπικού στη Δημοτική Αστυνομία πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Όριο ηλικίας 20 έως 35 ετών, για όλες τις κατηγορίες προσωπικού.
 • να έχουν ανάστημα, χωρίς υποδήματα, τουλάχιστον ένα μέτρο και εξήντα τρία εκατοστά (1,63 μ.) οι γυναίκες και ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά (1,70 μ.) οι άνδρες,
 • να έχουν την ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και τα διανοητικά προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους. Η κατάσταση της υγείας των υποψήφιων υπαλλήλων, πιστοποιείται με γνωματεύσεις παθολόγου ή γενικού ιατρού και ψυχιάτρου

Οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι υγειονομικά υποβάλλονται σε αθλητικές δοκιμασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν:

 • Δρόμο 100 μ. σε χρόνο δεκαέξι δευτερολέπτων [16΄΄ (μία προσπάθεια)].
 • Δρόμο 1.000 μ. σε χρόνο τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων [4 και 20΄΄ (μία προσπάθεια)].
  γ) Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον ενός μέτρου [1.00 μ. (τρεις προσπάθειες)].
 • Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον τριών μέτρων και εξήντα εκατοστών [3,60 μ. (τρεις προσπάθειες)].
 • Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον τεσσερισήμισι μέτρων (4,50 μ.), ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).

Οι υποψήφιοι που επιτυγχάνουν στις αθλητικές δοκιμασίες της παρ. 3 υποβάλλονται σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και συνέντευξη, ώστε να ερευνηθούν ιδίως η κρίση, η αντίληψη, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και απαιτήσεις, ο βαθμός ετοιμότητας, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, και η δομή της προσωπικότητας.

Η συνέντευξη διενεργείται μετά το πέρας των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών, οπότε και συντάσσεται αυτοτελές πρακτικό εξατομικευμένης κρίσης για κάθε υποψήφιο στο οποίο αναφέρεται η τελική κρίση, με ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

Η κατανομή για τις προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία
 • Στο δήμο Αθηναίων κατανέμονται 181 θέσεις, από τις οποίες οι 153 είναι κατηγορίας ΔΕ και από 14 θέσεις στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ
 • Στον δήμο Θεσσαλονίκης κατανέμονται 80 θέσεις (40 ΔΕ, 20 ΠΕ, 20 ΤΕ).
 • Στον δήμο Ηρακλείου Κρήτης 30 (18, ΔΕ, 6 ΠΕ, 6 ΤΕ), στον δήμο Θέρμης 20 (15 ΔΕ, 4 ΠΕ, 1 ΤΕ), στον δήμο Αχαρνών 16 (12 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ), στον δήμο Θερμαϊκού 15 (11 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ) και στον δήμο Χαλκιδέων 13 θέσεις (9 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ).
 • Επίσης από 12 θέσεις αναλογούν στους δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Πύργου.
 • 11 θέσεις αναλογούν στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Ελευσίνας, Κασσάνδρας και Κατερίνης και από 10 θέσεις στους δήμους Αγρινίου, Δράμας, Εορδαίας, Θήρας, Κομοτηνής, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ναυπακτίας, Νεάπολης – Συκεών, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Ρεθύμνης και Φλώρινας.
 • Στους υπόλοιπους 111 δήμους αναλογούν από μία έως εννέα θέσεις.
 • Αντίστοιχα, οι 213 θέσεις κατανέμονται σε άλλους 34 δήμους, μεταξύ των οποίων οι Πειραιώς (77 θέσεις), Χανίων (32) και Καλαμαριάς (15).

Τι θα ισχύσει με τα μόρια ΑΣΕΠ για υποψήφιους ΠΕ – ΤΕ και ΔΕ 

Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε.Π.Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά μία (1) μονάδα.

Σε περίπτωση πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας με σειρά προτεραιότητας (προκήρυξη “Κ” του ΑΣΕΠ), η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων οι οποίοι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (Ε.Π.Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά, προσαυξάνεται κατά εκατό (100) μονάδες.

Με την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού δημοτικής αστυνομίας κλάδων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας που εκδίδεται από το ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον ν. 4765/2021 καθορίζεται κάθε θέμα σχετικό με τις υγειονομικές εξετάσεις και τη διεξαγωγή των αθλητικών και ψυχοτεχνικών δοκιμασιών.

 

Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
ΔΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακά κτλ)

🔥 6Κ/2023 160 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΥΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η προκήρυξη 6Κ/2023 είναι ανοιχτή. Συμμετέχουν όλοι. Είτε πέτυχαν στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ είτε όχι.

Όσοι ανήκετε σε μία από τις ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη μπορείτε να κάνετε αίτηση, διεκδικώντας μόνιμη πρόσληψη στο Δημόσιο. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

Δείτε τη λίστα με τις περιοχές ανά ειδικότητα:

 • ΠΕ Βιολόγοι: Αχαΐα
 • ΠΕ Βιοχημικοί: Αθήνα
 • ΠΕ Εγκληματολογίας: Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Φθιώτιδα, Αχαΐα, Πειραιάς
 • ΠΕ Ιατροί: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Ροδόπη, Τρίκαλα, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Αχαΐα, Αθήνα, Πειραιάς, Εύβοια, Κέρκυρα, Ηράκλειο
 • ΠΕ Ψυχίατροι: Πειραιάς
 • ΠΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί: Θεσσαλονίκη, Φωκίδα, Βοιωτία, Χανιά
 • ΠΕ Κοινωνιολόγοι: Σέρρες, Χανιά
 • ΠΕ Σωφρονιστικής Διοίκησης: Πειραιάς
 • ΠΕ Χημικοί: Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Αθήνα, Ηράκλειο
 • ΠΕ Ψυχολόγοι: Γρεβενά, Πειραιάς
 • ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων: Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Αθήνα, Ηράκλειο
 • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού: Ιωάννινα, Μαγνησία, Ηράκλειο, Χανιά
 • ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Ροδόπη, Γρεβενά, Λάρισα, Τρίκαλα, Φωκίδα, Πειραιάς, Κέρκυρα, Λασίθι, Κως, Χίος
 • ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί: Μαγνησία, Πειραιάς
 • ΤΕ Ηλεκτρονικοί: Πειραιάς     
 • ΤΕ Νοσηλευτές: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αργολίδα, Αρκαδία, Φωκίδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Κόρινθος, Αθήνα, Πειραιάς, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά, Χίος, Κως
 • ΤΕ Παιδαγωγοί Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας: Βοιωτία
 • ΤΕ Πληροφορικής: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Γρεβενά, Λάρισα, Τρίκαλα, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Αχαΐα, Πειραιάς, Χανιά
 • ΔΕ Αρτεργάτες: Πειραιάς
 • ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτών: Λάρισα, Βοιωτία, Πειραιάς, Λέσβος
 • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ροδόπη, Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα, Γρεβενά, Μαγνησία, Αργολίδα, Αρκαδία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Αθήνα, Πειραιάς, Εύβοια, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά
 • ΥΕ Νεκροτόμοι: Σύρος6Κ.2023 ΦΕΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ OKALITEROS.GR
Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
ΔΕ και ΥΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακά κτλ)

🔥 5Κ/2023 775 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕ ΥΕ 

Βγήκε η προκήρυξη μονίμων 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ asep.gr. Αφορά στην πλήρωση 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Η κατανομή των θέσεων:

 • Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), εξακόσιες ενενήντα έξι (696) θέσεις
 • Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), εβδομήντα εννιά (79) θέσεις

 

ΑΣΕΠ 5Κ/2023 – Εντοπιότητα: Προσοχή σε ποιες περιοχές ισχύει η εντοπιότητα γιατί μπορεί εκεί κάποιος να πάρει τη θέση ακόμη και με λιγότερα μόρια.

5Κ.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ 775 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ OKALITEROS.GR

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Οι περιοχές

Σημειώστε σε ποιες περιοχές θα απασχοληθεί το προσωπικό (Έδρες – περιφερειακές ενότητες):

 • Αιτωλοακαρνανία
 • Αθήνα
 • Αχαΐα
 • Βοιωτία
 • Γρεβενά
 • Δράμα
 • Έβρος
 • Εύβοια
 • Ευρυτανία
 • Ζάκυνθος
 • Ημαθία
 • Ηράκλειο Κρήτης
 • Θεσπρωτία
 • Θεσσαλονίκη
 • Ικαρία
 • Καρδίτσα
 • Κάρπαθος
 • Κοζάνη
 • Κόρινθος
 • Λακωνία
 • Λάρισα
 • Λασίθι
 • Λευκάδα
 • Μαγνησία
 • Πειραιάς
 • Ροδόπη
 • Ρόδος
 • Σύρος
 • Τρίκαλα
 • Φθιώτιδα
 • Φλώρινα
 • Φωκίδα
 • Χαλκιδική
 • Χίος
 • Ιωάννινα
 • Κεφαλονιά
 • Λέσβος
 • Ρέθυμνο
 • Άρτα
 • Κως
 • Θήρα
 • Ίος
 • Κιλκίς
 • Λήμνος
 • Νάξος
 • Ξάνθη
 • Πάρος
 • Πέλλα
 • Σέρρες
 • Πιερία
 • Σάμος
 • Χανιά
 • Ηλεία
 • Κέρκυρα
 • Κύθηρα
 • Σκιάθος
 • Αρκαδία
 • Λέρος
 • Πρέβεζα
 • Καβάλα
 • Μεσσηνία
 • Αμοργός
 • Αργολίδα
 • Πάτμος
 • Σαλαμίνα
 • Μήλος
 • Μύκονος
 • Αίγινα
Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΔΕ και ΥΕ:
 • Απολυτήριο Λυκείου (ή Γυμνασίου ΥΕ)
 • Ταυτότητα
 • Κωδικούς TAXISNET
 • Αγγλικά τουλάχιστον Β2
 • Υπολογιστές
 • Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας ΑΣΠΕ
 • Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης για Τριτεκνία
 • Πιστοποιητικό Αναπηρίας συζύγου ή τέκνου ή αδελφών
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές κτλ)

ΑΣΕΠ 5K/2023: Δείτε τους φορείς

Σημειώστε τους φορείς στους οποίους θα απασχοληθεί το προσωπικό:

Νοσοκομεία 2023: Ποιες ειδικότητες θα ζητηθούν

Θα ζητηθεί προσωπικό 24 διαφόρων ειδικοτήτων, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ και ΥΕ. Η λίστα με τις ειδικότητες έχει ως εξής:

  • ΔΕ Βοηθών Ιατρικών Εργαστηρίων
  • ΔΕ Παρασκευαστών
  • ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου
  • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
  • ΔΕ Προσωπικού Η/Υ
  • ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων
  • ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής
  • ΔΕ Νοσηλευτικής
  • ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων
  • ΔΕ Τεχνικών
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγων
  • ΔΕ Ελαιοχρωματιστών
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών
  • ΔΕ Κλιβανιστών – Αποστειρωτών
  • ΔΕ Υδραυλικών
  • ΔΕ Οδηγών
  • ΔΕ Χειριστών – Εμφανιστών
  • ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών
  • ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού (Γενικών Καθηκόντων)
  • ΥΕ Βοηθών Θαλάμου
  • ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών
  • ΥΕ Βοηθητικό – Υγειονομικό Προσωπικό (Νοσοκόμοι)
  • ΥΕ Καθαριστριών

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Τα κριτήρια για μόνιμο διορισμό (κατηγορία ΔΕ)

Από συγκεκριμένες δεξαμενές αντλούν μόρια οι απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΕ. Αυτές είναι:

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Τα κριτήρια για μόνιμο διορισμό (κατηγορία ΥΕ)

Στην κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης συμμετέχουν όσοι διαθέτουν απολυτήριο Γυμνασίου (ή Δημοτικού για όσους αποφοίτησαν έως το 1980). Τα κριτήρια και τα μόρια έχουν ως εξής:

 • Αριθμός ανήλικων τέκνων – έως 200 μόρια
 • Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας – 300 μόρια
 • Τέκνο τρίτεκνης οικογένειας – 200 μόρια
 • Χρόνος ανεργίας – 50 μόρια για κάθε εξάμηνο έως και οκτώ εξάμηνα
 • Εμπειρία – 7 μόρια το μήνα
 • Εντοπιότητα

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Για την κατηγορία ΔΕ καθοριστικό κριτήριο που αποδίδει κρίσιμα μόρια διορισμού είναι ο βασικός τίτλος σπουδών, η εμπειρία και η γνώση ξένης γλώσσας.

Για την κατηγορία YΕ “μετρούν” ιδιαιτέρως οι κοινωνικές ιδιότητες, όπως ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, ο χρόνος ανεργίας και η πολυτεκνία – τριτεκνία.

Τονίζεται ότι στην κατηγορία ΥΕ γίνεται δεκτή οποιαδήποτε εμπειρία, απ΄ όπου κι αν αποκτήθηκε. Αντίθετα στην κατηγορία ΔΕ η προϋπηρεσία πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο της θέσης.

🔥 3ΓΒ/2023 4.282 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Βγήκε η προκήρυξη μονίμων 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ asep.gr. Αφορά στην πλήρωση 4.282 θέσεων μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

 

Η λίστα με τη μοριοδότηση των ιδιοτήτων έχει ως εξής:

3ΓΒ2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ OKALITEROS.GR
 1. ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ
 2. ΠΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ
 3. ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ
 4. ΠΕ ΓΕΩΛΟΓΩΝ
 5. ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
 6. ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ
 7. ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
 8. ΠΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 9. ΠΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 10. ΠΕ ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ
 11. ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
 12. ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ
 13. ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ
 14. ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
 15. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
 16. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ
 17. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ
 18. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ
 19. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 20. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 21. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 22. ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
 23. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ/ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ
 24. ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
 25. ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
 26. ΠΕ ΝΟΜΙΚΗΣ
 27. ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
 28. ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ
 29. ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
 30. ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
 31. ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
 32. ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ
 33. ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
ΠΕ και ΤΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακό κτλ)

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Δείτε τους φορείς

Σημειώστε τους φορείς στους οποίους θα απασχοληθεί το προσωπικό:

Τα υπουργεία στα οποία θα γίνουν οι μόνιμες προσλήψεις είναι:

 1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
 2. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
 3. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 4. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
 5. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
 6. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
 7. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
 8. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
 9. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
 10. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 11. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
 12. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ
 13. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
 14. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 15. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
 16. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
 17. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μόνιμες προσλήψεις θα γίνουν, επίσης, σε εποπτευόμενους φορείς των παραπάνω υπουργείων, στο Εθνικό Τυπογραφείο, σε Ανεξάρτητες Αρχές και στην Επιτροπή Βιοηθικής.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Δήμοι: 2.195

Περιφέρειες: 1.000

Άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου: 1.081

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Μη δηλώσετε όλη την Ελλάδα

Όπως έχει επισημάνει και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, δεν αυξάνετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας εάν δηλώσετε ότι επιθυμείτε διορισμό σε όλη την Ελλάδα.

Από την εμπειρία προκύπτει ότι, εάν είναι να διοριστείτε, αυτό θα φανεί και θα συμβεί από τις πρώτες 20-30 θέσεις το πολύ.

Εάν δηλώσετε όλους τους κωδικούς θέσεων θα ταλαιπωρηθείτε κατά την υποβολή της αίτησης όπως έγραψε και ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Επίσης, οι υποψήφιοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι επιτυχόντες σε ακριτικές περιοχές οφείλουν να υπηρετήσουν σε αυτές για πολλά χρόνια, σύμφωνα με το νόμο.

Συνεπώς, το σύστημα δηλώνω μικρή πόλη για να μπω και επιδιώκω στη συνέχεια μετάταξη ή αμοιβαία μετάθεση δεν πιάνει.

Οι πιθανότητες επιτυχίας, είναι οι καλύτερες που έχουν υπάρξει ποτέ, για μόνιμη θέση στο Δημόσιο.

Στις 4.280 θέσεις, μπορούν να διεκδικήσουν οι περίπου 10.000 επιτυχόντες, κατηγορίας ΠΕ, του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού 2Γ/2022.

Είναι φανερό ότι, διαμορφώνονται περίπου στο 1:2,5.

Η νέα προκήρυξη αφορά επιτυχόντες, αποκλειστικά της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022

Με τη νέα προκήρυξη, θα προσληφθούν 4.276 μόνιμοι υπάλληλοι σε όλους σχεδόν τους φορείς του Δημοσίου, κυρίως δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ.

Στην αίτησή τους οι υποψήφιοι, θα πρέπει να δηλώσουν και όλες εκείνες τις ιδιότητες, που δίνουν προσαυξήσεις, στη βαθμολογία της γραπτής εξέτασης (μεταπτυχιακά, εμπειρία, ξένες γλώσσες κτλ).

Με τον συνυπολογισμό των πρόσθετων μορίων, θα προκύψει η τελική βαθμολόγηση για τον μόνιμο διορισμό.

Στον πίνακα κατανομής θέσεων που δημοσίευσε το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 3ΓΒ/2023 δίδονται για κάθε θέση ο κωδικός της, ο κλάδος/ειδικότητα, ο κωδικός θέσης (ψηφιακό οργανόγραμμα), οι φορείς, η έδρα-περιφερειακή ενότητα, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών (με τους κωδικούς τους), τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (με τους κωδικούς τους), η εντοπιότητα, όπου προβλέπεται, και ο συνολικός αριθμός των θέσεων.

Για ορισμένες θέσεις της προκήρυξης 3ΓΒ/2023 θα απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Τα πρόσθετα προσόντα για κάθε θέση θα δίνονται στον «ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ», στήλη «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ» με τους αντίστοιχους κωδικούς τους.

Προσοχή: Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, όπου προβλέπονται, με κωδ., 010, 011, 012, 013, 014, 015, 017, 018, 019, και 020 (άδειες άσκησης επαγγέλματος ή βεβαιώσεις), οι επιτυχόντες υποψήφιοι έπρεπε να τα είχαν δηλώσει και να τα κατείχαν έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής του Α΄ ΣΤΑΔΙΟΥ (21.12.2022)

Για την εντοπιότητα στην προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ θα προτάσσονται οι μόνιμοι κάτοικοι των :

στα) Μικρών νησιωτικών Δήμων.

στβ) Μικρών ηπειρωτικών και μικρών ορεινών Δήμων.

στγ) Μεγάλων και μεσαίων νησιωτικών Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

στδ) Μεσαίων ηπειρωτικών Δήμων, καθώς και μεγάλων ηπειρωτικών Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών και Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Πέλλας, Κιλκίς και Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

στε) Ο.Τ.Α. που εντάσσονται σε σχέδιο αναπτυξιακής μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις υπό την επιφύλαξη της υποπερ. στδ).»

ζα) Μεγάλων και μεσαίων νησιωτικών Δήμων, εκτός των υπαγομένων στην Περιφέρεια Αττικής με πληθυσμό άνω των δέκα χιλιάδων (10.000) κατοίκων, καθώς και όσων υπάγονται στην υποπερ. στγ) της περ. στ΄ της παρ. 1

ζβ) Μεγάλων ηπειρωτικών Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών των Περιφερειών Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου.

ζγ) Μεγάλων ηπειρωτικών Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών με πληθυσμό έως είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) κατοίκων εκτός των υπαγομένων στην Περιφέρεια Αττικής και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και όσων υπάγονται στις υποπερ. στδ) της περ. στ΄ και ζβ) της παρούσας περίπτωσης.

Οι υποψήφιοι που είναι μόνιμοι κάτοικοι των

στδ) Μεσαίων ηπειρωτικών Δήμων, καθώς και μεγάλων ηπειρωτικών Δήμων και Δήμων πρωτευουσών Νομών: των Περιφερειακών Ενοτήτων Λέσβου (ν. Λέσβος),  Χίου (ν. Χίος) και Σάμου (ν. Σάμου) της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς και Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας και Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,

ζα) Μεγάλων και μεσαίων νησιωτικών Δήμων: των Περιφερειακών Ενοτήτων Καλύμνου (ν. Λέρος) και Κω (ν. Κως) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

εφόσον επιθυμούν τον διορισμό τους σε θέσεις των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 2 που προκηρύσσονται στις ως άνω περιοχές και δεσμεύονται να υπηρετήσουν επί μία τουλάχιστον δεκαετία στις θέσεις αυτές και εφόσον αυτές αφορούν υπηρεσίες που εδρεύουν στην αντίστοιχη Περιφερειακή Ενότητα ή Δήμο ή νησί.  Η πρόταξη λόγω εντοπιότητας ισχύει μεταξύ των υποψηφίων που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα του ιδίου πίνακα κατάταξης (κύριου ή επικουρικού)

Σε πίνακα ειδικών κατηγοριών περιλαμβάνονται οι θέσεις της προκήρυξης 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ.

Στον Πίνακα αναλύεται ανά κλάδο/ειδικότητα (μετά από ομαδοποίηση) ο αριθμός των συνολικών θέσεων που αντιστοιχούν στις Γενικές Θέσεις και στις ειδικές κατηγορίες Πολυτέκνων ή Τέκνων Πολυτέκνων, Τριτέκνων ή Τέκνων Τρίτεκνης Οικογένειας, Ατόμων που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο καθώς και τέκνα ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, Παλλινοστούντων ομογενών, Ελλήνων υπηκόων που προέρχονται από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, Τέκνα ατόμων που έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση καθώς και Τέκνα ανάπηρων και τραυματιών πολέμου ή πολεμικών γεγονότων.

 

🔥 ΣΟΧ 3/2023 540 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΥΠΑ

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ
Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: (άρθρο 61
παρ.2 του ν. 4837/21).
1. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (1 έως 18 μήνες)
2. ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
3. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (12 μήνες τουλάχιστον συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας και άνω
μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων)

540 ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΥΠΑ OKALITEROS.GR
Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακά κτλ)

ΔΥΠΑ ΣΟΧ 3/2023: Δείτε τους φορείς

Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με
σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής:
1. Προηγούνται στην κατάταξη οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητας και
ακολουθούν οι έχοντες τα επικουρικά (Α΄ επικουρία, Β΄ επικουρία).
2. Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή επικουρικά) γίνεται κατά
φθίνουσα σειρά με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα
κριτήρια κατάταξης (εμπειρία , βαθμός τίτλου σπουδών , χρόνος ανεργίας).
3. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις
περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (εμπειρία) και αν αυτές συμπίπτουν,
αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (βαθμός τίτλου σπουδών). Αν οι
υποψήφιοι και πάλι ισοβαθμούν, προηγείται ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία
Σελίδα 45 από 59
γέννησής του, ενώ αν εξαντληθούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, η μεταξύ τους σειρά καθορίζεται
με δημόσια κλήρωση.

Η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της
προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης
απορριπτέων και προσληπτέων των υποψηφίων στον διαδικτυακό της τόπο, τους οποίους
πρέπει να αποστείλει άμεσα (εντός 5 ημερών από τη σύνταξή τους) για έλεγχο στο ΑΣΕΠ, ενώ θα
συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της
υπηρεσίας. Το πρακτικό αυτό θα αποσταλεί αυθημερόν στο ΑΣΕΠ στο e-mail: sox@asep.gr
Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε
αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από
την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στον διαδικτυακό μας τόπο. Η ένσταση υποβάλλεται
αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ.

Η υπηρεσία δύναται να προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εν όλω ή σταδιακά, μετά την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων και σε χρόνο που αυτή κρίνει βάσει των υπηρεσιακών της αναγκών και μέχρι την έκδοση των οριστικών πινάκων. Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ’ ένσταση ελέγχου του ΑΣΕΠ που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται είτε κατόπιν αναμόρφωσης των πινάκων από το ΑΣΕΠ είτε λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

🔥 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 650 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 7ΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ 
1. Η αίτηση – υπεύθυνη δήλωση για συμμετοχή στο διαγωνισμό
2. Οι διευθύνσεις των ΔΙΠΥ(Ν) παράδοσης των δικαιολογητικών ανά νομό
3. Έντυπο εξουσιοδότησης
4. Βεβαίωση Ιατρού για συμμετοχή στις αθλητικές δοκιμασίες
5. Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ 2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ OKALITEROS.GR

Στην πρόσληψη 650 μόνιμων στελεχών θα προχωρήσει η Πυροσβεστική με πανελλήνιο διαγωνισμό για 7ετή θητεία και μετά αυτομάτως μόνιμο διορισμό.

Ειδικότερα, το Πυροσβεστικό Σώμα προκηρύσσει διαγωνισμό για τη πρόσληψη 650 ιδιωτών, επταετούς θητείας ως «Πυροσβέστες Δασικών Επιχειρήσεων»

Η προθεσμία αιτήσεων και υποβολής δικαιολογητικών για τις προσλήψεις στην Πυροσβεστική αρχίζει την Τρίτη 19-12-2023 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 29-12-2023 (μη συμπεριλαμβανομένων αργιών και Σαββατοκύριακου).

Οι 650 νέες επί θητεία οργανικές θέσεις και κατανέμονται ως εξής:

Πυροσβεστικό Τεχνικό Προσωπικό – 620 θέσεις
Πυροσβεστικό Επιστημονικό Προσωπικό (Δασολόγοι – Δασοπόνοι) Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, με γνωστικό αντικείμενο Δασολογίας ή Δασοπονίας ή τίτλου ανώτατης τυπικής εκπαίδευσης αναγνωρισμένου από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) ή το Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΑΤΕΕΝ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ή κατόχου αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων Δασολόγου από το ΑΤΕΕΝ – 30 θέσεις

Προσλήψεις στην Πυροσβεστική: Αλλαγές στα όρια ηλικίας
Σημειώνεται ότι με ΦΕΚ που εκδόθηκε χθες Τετάρτη (13/12), προβλέπεται αύξηση στα όρια ηλικίας για συμμετοχή στην προκήρυξη της Πυροσβεστικής.

Ειδικότερα, οι οι Πυροσβέστες Εποχικής Απασχόλησης και οι κάτοχοι πτυχίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, με γνωστικό αντικείμενο Δασολογίας ή Δασοπονίας ή τίτλου ανώτατης τυπικής εκπαίδευσης αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ή το ΑΤΕΕΝ, ή κατόχου αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων Δασολόγου από το ΑΤΕΕΝ,
πρέπει να μην έχουν υπερβεί το τριακοστό πέμπτο (35ο) έτος της ηλικίας τους (αντί 31 που ίσχυε).

Οι υποψήφιοι ειδικότητας Πυροσβεστικού Τεχνικού Προσωπικού, δεν θα πρέπει να έχουν υπερβεί το εικοστό όγδοο (28ο) έτος της ηλικίας τους την 31η Δεκεμβρίου του έτους λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης συμμετοχής (ήτοι να έχουν γεννηθεί από την 01/01/1995 και μεταγενέστερα).

Δεν απαιτείται πιστοποίηση Αγγλικών ή Υπολογιστών και δεν έχει όριο ύψους για άντρες και γυναίκες. Συμμετέχουν όλοι με απολυτήριο Λυκείου έως 28 ετών (γέννηση απο 01/01/1995) και με πτυχίο δασολόγου έως 35 ετών (γέννηση απο 01/01/1988).

Τα μόρια
Οι υποψήφιοι της ειδικότητας Α’ – Πυροσβεστικό Τεχνικό Προσωπικό μοριοδοτούνται σύμφωνα με τα κάτωθι κριτήρια ως ακολούθως:

 • Πέντε (5) μόρια στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις ως έφεδρος Αξιωματικός ή στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά.
 • Πέντε (5) μόρια στον υποψήφιο που είναι κάτοχος του πτυχίου της Σχολής Αλεξιπτωτιστών ή Υποβρύχιου καταστροφέα των Ενόπλων Δυνάμεων. Αν υποψήφιος διαθέτει και τα δύο ανωτέρω πτυχία, λαμβάνει συνολικά πέντε (5) μόρια.
 • Τρία (3) μόρια* στον υποψήφιο που είναι γονέας πολύτεκνης οικογένειας, δύο (2) μόρια στον υποψήφιο που είναι γονέας τριών τέκνων, ενάμιση (1,5) μόριο στον υποψήφιο που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας και ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που είναι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας. Αν στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός κριτήριου προσμετράται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων.
 • Τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που απασχολήθηκε ως πυροσβέστης εποχικής απασχόλησης στο Π.Σ. για κάθε αντιπυρική περίοδο. Ως αντιπυρική περίοδος λογίζεται, οποιοδήποτε κατ’ έτος χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ο υποψήφιος απασχολήθηκε με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, η οποία δεν έχει καταγγελθεί από το Π.Σ. Εφόσον στο πρόσωπο πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης συντρέχει και η ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη, λαμβάνει μόνο τα μόρια της παρούσας περίπτωσης, χωρίς να προσμετρώνται σε αυτόν και τα μόρια της παραγράφου στ’ (εθελοντές) της παρούσης.
 • Τρία (3) μόρια στον υποψήφιο που έχει την ιδιότητα του εθελοντή του Π.Σ. και τουλάχιστον τριετή συνολική πραγματική Υπηρεσία.
 • Τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που απασχολήθηκε ως δασεργάτης και κατέχει συνολικά τουλάχιστον ενενήντα (90) ένσημα υπό την ιδιότητα αυτή. Ως δασεργάτες νοούνται οι απασχολούμενοι σε εργασίες υλοτόμησης, μετατόπισης και φόρτωσης δασικών προϊόντων – Ρητινοσυλλέκτες
 • Δύο (2) μόρια στον κάτοχο άδειας ικανότητας οδήγησης κατηγορίας C ή/και D. Εφόσον ο υποψήφιος κατέχει και τις δύο ως άνω άδειες, λαμβάνει συνολικά δύο (2) μόρια. Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, λαμβάνουν την προβλεπόμενη μοριοδότηση με την προσκόμιση προσωρινής άδειας οδήγησης, (φωτοαντίγραφο) που βρίσκεται σε ισχύ και δεν έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων (4) μηνών από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα άρθρα 42-47 του ν. 4663/2020 (Α’ 30).
 • Πέντε (5) μόρια στον κάτοχο πτυχίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, με γνωστικό αντικείμενο Δασολογίας ή Δασοπονίας ή τίτλου ανώτατης τυπικής εκπαίδευσης αναγνωρισμένου από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) ή το Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (ΑΤΕΕΝ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ή κατόχου αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων Δασολόγου από το ΑΤΕΕΝ.

Οι υποψήφιοι της ειδικότητας Β’ – Πυροσβεστικό Επιστημονικό Προσωπικό μοριοδοτούνται ως ακολούθως σύμφωνα με τα εξής κριτήρια:

Βαθμός τίτλου Σπουδών,
Τις περιπτώσεις α’ έως ζ’ της παραγράφου 1 του παρόντος Κεφαλαίου Ε’. Η συνολική βαθμολογία για κάθε υποψήφιο πολλαπλασιάζεται επί τον συντελεστή εκατό (100).

🔥 4Κ/2023 775 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ ΥΕ 

4Κ/2023: Η λίστα με τις ειδικότητες ΑΣΕΠ για τις 77 προσλήψεις μονίμων

Η μεγάλη προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ θα περιλαμβάνει θέσεις για υποψηφίους των ακόλουθων ειδικοτήτων:

 • ΤΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ
 • ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ
 • ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
 • ΤΕ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ/ ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ
 • ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ
 • ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
 • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
 • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /ΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
 • ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
 • ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
 • ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
 • ΤΕ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣΑΛΙΕΙΑΣ/ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ
 • ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ/ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ
 • ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ
 • ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
 • ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
 • ΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 • ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
 • ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
 • ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Σημείωση: Στις ειδικότητες, μετά από τη σχετική τροποποίηση του ΑΣΕΠ, θα ενσωματωθούν 31 θέσεις από την προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας.4

Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
ΔΕ:
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές, Μεταπτυχιακά κτλ)

ΑΣΕΠ 4Κ/2023: Δείτε τους φορείς

Σημειώστε τους φορείς στους οποίους θα απασχοληθεί το προσωπικό:

 • Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας
 • Υπουργείο Εσωτερικών (τ. Εσωτερικών, τ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ΕΚΔΔΑ)
 • Ελληνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων(πρώην Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων)
 • Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ)
 • Ακαδημία Αθηνών
 • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ)
 • Δημόσια Καποδιστριακή Βιβλιοθήκη Αίγινας
 • Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας
 • Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου
 • Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας
 • Δημόσια Ιστορική
 • Βιβλιοθήκη Δημητσάνας και Μουσείο της Ελληνικής Σχολής Δημητσάνας Ιστορικό Αρχείο Γορτυνίας
 • Δημόσια Βιβλιοθήκη Μηλεών
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νος Κούμας»
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μουσείο Ληξουρίου Ιακωβάτων
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης
 • Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής»
 • Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
 • Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)
 • Πανεπιστήμιο Κρήτης
 • Ι. Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
 • Ι.Μ. Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης
 • Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου
 • φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

ΑΣΕΠ 4Κ/2023: Οι προθεσμίες

 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και λήγει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

🔥 2ΓΒ/2023 1843 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕ ΤΕ 

2ΓΒ/2023: Η λίστα με τις ειδικότητες ΑΣΕΠ για τις 1.843 προσλήψεις μονίμων

Η μεγάλη προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ θα περιλαμβάνει θέσεις για υποψηφίους των ακόλουθων ειδικοτήτων:

 • ΤΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ
 • ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ
 • ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
 • ΤΕ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ/ ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ
 • ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ
 • ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
 • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
 • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /ΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
 • ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
 • ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
 • ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
 • ΤΕ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣΑΛΙΕΙΑΣ/ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ
 • ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ/ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ
 • ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ
 • ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
 • ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
 • ΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 • ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
 • ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
 • ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Σημείωση: Στις ειδικότητες, μετά από τη σχετική τροποποίηση του ΑΣΕΠ, θα ενσωματωθούν 31 θέσεις από την προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας.

Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
 • Πτυχίο και Αναλυτική Βαθμολογία
 • Ταυτότητα
 • Κωδικούς ταξιςνετ
 • Αγγλικά τουλάχιστον Γ1
 • Υπολογιστές
 • Δίπλωμα αυτοκινήτου
 • Βεβαίωση υπηρέτησης σε Ειδικές Δυνάμεις, ΟΒΑ, ΕΠΠΟΠ
 • Βεβαίωση Στρατιωτικής Κατάστασης
 • Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας ΑΣΠΕ
 • Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης για Τριτεκνία
 • Πιστοποιητικό Αναπηρίας συζύγου ή τέκνου ή αδελφών
 • Βεβαίωση Εντοπιότητας
 • Μεταπτυχιακό
 • Διδακτορικό
 • Δεύτερη Ξένη Γλώσσα
 • Δεύτερο Πτυχίο
 • Όχι τατουάζ σε εμφανές σημείο
 • Ύψος 1,60 (γυναίκες), 1,70 (α΄ντρες)
 • Δήλωση θέσεων προτίμησης (δες εδώ)
ΔΕ:
 • Απολυτήριο Λυκείου
 • Ταυτότητα
 • Κωδικούς ταξιςνετ
 • Αγγλικά τουλάχιστον Β2
 • Υπολογιστές
 • Δίπλωμα αυτοκινήτου
 • Βεβαίωση υπηρέτησης σε Ειδικές Δυνάμεις, ΟΒΑ, ΕΠΠΟΠ
 • Βεβαίωση Στρατιωτικής Κατάστασης
 • Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας ΑΣΠΕ
 • Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης για Τριτεκνία
 • Πιστοποιητικό Αναπηρίας συζύγου ή τέκνου ή αδελφών
 • Βεβαίωση Εντοπιότητας
 • Μεταπτυχιακό
 • Διδακτορικό
 • Δεύτερη Ξένη Γλώσσα
 • Δεύτερο Πτυχίο
 • Όχι τατουάζ σε εμφανές σημείο
 • Ύψος 1,60 (γυναίκες), 1,70 (α΄ντρες)
 • Δήλωση θέσεων προτίμησης (δες εδώ)
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές κτλ)

ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2023: Δείτε τους φορείς

Σημειώστε τους φορείς στους οποίους θα απασχοληθεί το προσωπικό:

 • Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας
 • Υπουργείο Εσωτερικών (τ. Εσωτερικών, τ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ΕΚΔΔΑ)
 • Ελληνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων(πρώην Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων)
 • Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ)
 • Ακαδημία Αθηνών
 • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ)
 • Δημόσια Καποδιστριακή Βιβλιοθήκη Αίγινας
 • Δημόσια Βιβλιοθήκη Αμφίκλειας
 • Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου
 • Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας
 • Δημόσια Ιστορική
 • Βιβλιοθήκη Δημητσάνας και Μουσείο της Ελληνικής Σχολής Δημητσάνας Ιστορικό Αρχείο Γορτυνίας
 • Δημόσια Βιβλιοθήκη Μηλεών
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νος Κούμας»
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Μουσείο Ληξουρίου Ιακωβάτων
 • Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης
 • Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής»
 • Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
 • Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)
 • Πανεπιστήμιο Κρήτης
 • Ι. Μ. Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
 • Ι.Μ. Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης
 • Ι.Μ. Ξάνθης και Περιθεωρίου
 • φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,

ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2023: Οι προθεσμίες

 
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και λήγει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

🔥 1ΔΑ/2023 Δικαστική Αστυνομία 10/10 – 19/10 οι Αιτήσεις

500 θέσεις για ένστολο προσωπικό στη δικαστική αστυνομία με απολυτήριο λυκείου ή οποιοδήποτε πτυχίο.

 

(για πολιτικό προσωπικό θα απορροφηθούν οι επιτυχόντες απο το γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022)
Απαραίτητα και συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:
 
ΠΕ και ΤΕ:
 • Πτυχίο και Αναλυτική Βαθμολογία
 • Ταυτότητα
 • Κωδικούς ταξιςνετ
 • Αγγλικά τουλάχιστον Γ1
 • Υπολογιστές
 • Δίπλωμα αυτοκινήτου
 • Βεβαίωση υπηρέτησης σε Ειδικές Δυνάμεις, ΟΒΑ, ΕΠΠΟΠ
 • Βεβαίωση Στρατιωτικής Κατάστασης
 • Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας ΑΣΠΕ
 • Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης για Τριτεκνία
 • Πιστοποιητικό Αναπηρίας συζύγου ή τέκνου ή αδελφών
 • Βεβαίωση Εντοπιότητας
 • Μεταπτυχιακό
 • Διδακτορικό
 • Δεύτερη Ξένη Γλώσσα
 • Δεύτερο Πτυχίο
 • Όχι τατουάζ σε εμφανές σημείο
 • Ύψος 1,60 (γυναίκες), 1,70 (α΄ντρες)
 • Δήλωση θέσεων προτίμησης (δες εδώ)
ΔΕ:
 • Απολυτήριο Λυκείου
 • Ταυτότητα
 • Κωδικούς ταξιςνετ
 • Αγγλικά τουλάχιστον Β2
 • Υπολογιστές
 • Δίπλωμα αυτοκινήτου
 • Βεβαίωση υπηρέτησης σε Ειδικές Δυνάμεις, ΟΒΑ, ΕΠΠΟΠ
 • Βεβαίωση Στρατιωτικής Κατάστασης
 • Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας ΑΣΠΕ
 • Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης για Τριτεκνία
 • Πιστοποιητικό Αναπηρίας συζύγου ή τέκνου ή αδελφών
 • Βεβαίωση Εντοπιότητας
 • Μεταπτυχιακό
 • Διδακτορικό
 • Δεύτερη Ξένη Γλώσσα
 • Δεύτερο Πτυχίο
 • Όχι τατουάζ σε εμφανές σημείο
 • Ύψος 1,60 (γυναίκες), 1,70 (α΄ντρες)
 • Δήλωση θέσεων προτίμησης (δες εδώ)
 
Αν σας λείπει κάποιο πιστοποιητικό, καλέστε μας για άμεση έκδοση (Αγγλικά, Υπολογιστές κτλ)
Το υπουργείο Δικαιοσύνης προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση πεντακοσίων (500) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Τμήματος Αστυνομικού Τομέα της Διεύθυνσης Δικαστικής Αστυνομίας και των περιφερειακών υπηρεσιών Δικαστικής Αστυνομίας αστυνομικού τομέα της Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν. 5049/2023 (Α΄ 152) ως κατωτέρω:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), τριάντα (30) θέσεις.
Κλάδου: ΠΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εβδομήντα (70) θέσεις.
Κλάδου: ΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τετρακόσιες (400) θέσεις.
Κλάδου: ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) στο ΑΣΕΠ. Η εν λόγω αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε΄ αυτής.

Όσοι υποψήφιοι κληθούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού πριν την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης πρέπει μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που ορίζεται από την Επιτροπή, να υποβάλουν σε έντυπη μορφή σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων, των κριτηρίων ή/και των ιδιοτήτων τους, που λαμβάνονται υπόψη βάσει της αιτήσεώς τους για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς τους στους πίνακες κατάταξης. Ειδικότερα, πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στη διεύθυνση:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού
Αίτηση για την Προκήρυξη
1ΔΑ/2023
Μεσογείων 96
Αθήνα Τ.Κ. 11527

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ