Skip to content

Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά αναγνωρισμένα, εύκολα, γρήγορα, σίγουρα, οικονομικά.

Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Μεταπτυχιακά Προγράμματα με Αξία και ποιότητα!!!

 

Αν ψάχνετε για μεταπτυχιακό πρόγραμμα που να είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και να σας προσφέρει επαγγελματική προοπτική, τότε τα Προγράμματά μας είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο

 Όλα τα Προγράμματά είναι αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και μοριοδοτούνται κανονικά από τον ΟΠΣΥΔ, τον ΑΣΕΠ και άλλους φορείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μεταπτυχιακό σας θα έχει αξία στην ελληνική αγορά εργασίας. 

Αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ ή ΑΤΕΕΝ

Αναγνωρίζονται από τον ΔΟΑΤΑΠ ή την ΑΤΕΕΝ. Η διαδικασία αναγνώρισης είναι απλή και γρήγορη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός 6 μηνών.

Συνεργασία με ελληνικά πανεπιστήμια 

Μερικά από τα Μεταπτυχιακά μας είναι σε συνεργασία με ελληνικά πανεπιστήμια. Αυτό σημαίνει ότι θεωρούνται ισάξια με τα προγράμματα των ελληνικών πανεπιστημίων και δεν χρειάζονται περαιτέρω διαδικασία αναγνώρισης.

Κάντε το επόμενο βήμα στην εκπαίδευσή σας με τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα εξ’ αποστάσεως που σας παρέχουμε! 

Είστε έτοιμοι να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις επαγγελματικές σας δεξιότητες;

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα εξ’ αποστάσεως προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη χωρίς την ανάγκη να διακόψετε την καθημερινή σας δραστηριότητα. Με ευελιξία στο χρόνο και την τοποθεσία, μπορείτε να σπουδάσετε από οπουδήποτε στον κόσμο και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών στους ρυθμούς σας.  Τα πλεονεκτήματα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως περιλαμβάνουν: 

Ευελιξία: Σπουδάστε όταν είστε έτοιμοι και απ’ όπου σας εξυπηρετεί.

Συμβατότητα με την εργασία: Συνδυάστε τη μάθηση με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Δυνατότητα εξειδίκευσης: Επιλέξτε από μια ποικιλία προγραμμάτων που καλύπτουν διάφορους τομείς.

Κοινότητα και δίκτυο: Συνδεθείτε με συμφοιτητές και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. 

Ανυπομονούμε να σας εντάξουμε στο πρόγραμμα μας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους μελλοντικούς επαγγελματικούς σας στόχους.

Τα δια ζώσης προγράμματά μας, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη, σε ένα περιβάλλον που είναι εξίσου αποδοτικό με την παρουσία στην τάξη.

Οι καθηγητές μας ανήκουν στην κορυφαία κατάταξη των ειδικών στον τομέα της αγωγής και των κοινωνικών επιστημών, καθώς θα σε καθοδηγήσουν στην απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων που θα βελτιώσουν και θα ενισχύσουν την επαγγελματική σου πορεία. 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και να ενημερωθείτε επακριβώς πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας εξ’ αποστάσεως. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε στα μελλοντικά σας σχέδια.  Κάντε το επόμενο βήμα προς το μέλλον σας με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως ή δια ζώση  

Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ιταλία

Οι ακαδημαϊκές μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία, σε Κρατικά Πανεπιστήμια, εξασφαλίζουν τόσο, την απαραίτητη μοριοδότηση των υποψηφίων, όσο και αναγνώριση υψηλού επιπέδου σπουδών σε διεθνές επίπεδο, καθώς και τη σίγουρη αναγνώρισή τους στην Ελλάδα για μοριοδότηση στο δημόσιο τομέα, σε κάθε διαγωνισμό ΑΣΕΠ ή ΟΠΣΥΔ.

Με τον νέο νόμο για τους γραπτούς διαγωνισμούς ΦΕΚ 16/1/2021, αναγνωρίζονται με την ίδια ακριβώς ισχύ και τα μονοετή μεταπτυχιακά Ελλάδος, ΕΕ, αλλά και χωρών που δεν ανήκουν πλέον στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο , αλλά και η Βόρειος Ιρλανδία.

Τα μεταπτυχιακά στην Ιταλία, με συνολική υποστήριξη των υποψηφίων σε όλα τα επίπεδα, από εξειδικευμένη ομάδα, που εξασφαλίζουν την ευκολία του εγχειρήματος, αποδίδουν τη μέγιστη μοριοδότηση σε επίπεδο C2 Proficiency της Ιταλικής γλώσσας (7 μόρια ΟΠΣΥΔ, ΑΣΕΠ), διότι βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας, οι υποψήφιοι που υλοποιούν σπουδές σε χώρα και γλώσσα, πέραν της μητρικής, αυτόματα κατοχυρώνουν και το ύψιστο επίπεδο της γλωσσομάθειας, καθώς η διπλωματική τους έχει συγγραφεί στην γλώσσα υλοποίησης του μεταπτυχιακού προγράμματος, ενώ τα περισσότερα εξ αυτών αποδίδουν και την εκπαιδευτική /παιδαγωγική επάρκεια.

Επιπλέον δεν είναι υποχρεωτική η μετάβαση στην Ιταλία, ούτε η παρουσίαση της διπλωματικής,  ενώ τα μεταπτυχιακά διαρκούν ένα ακαδημαϊκό έτος (όχι ημερολογιακό).

ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2 ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Γιατί μεταπτυχιακές σπουδές στη Βουλγαρία;

Στο Πανεπιστήμιο Βουλγαρίας St. Kliment Ohridski διατίθενται Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά (Bachelor, Master, PhD) στα αγγλικά.

Πολύ υψηλού επιπέδου σπουδές, εφόσον ο φοιτητής καταβάλει την απαιτούμενη προσπάθεια ώστε να μεγιστοποιήσει το γνωσιακό του πεδίο.

Ταχύτητα στην ολοκλήρωση των σπουδών, δυνατότητα μεταπτυχιακού τίτλου σε 2 εξάμηνα.

Μεγάλη ποικιλία σε εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης θεματικά πεδία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς εργασίας για γρήγορο διορισμό και επαγγελματική αποκατάσταση. 

Άμεση αναγνώριση απο ΔΟΑΤΑΠ

Γιατί μαζί μας;

OKALITEROS.GR ΕΧΕΙ MASTER ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας σε όλα τα επιστημονικά πεδία:

  • ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
  • ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
  • ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
  • ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ευκολία υλοποίησης με μεγάλη δυνατότητα υποστήριξης σε όλα τα στάδια. Έχετε διαρκώς έναν μέντορα στο πλάι σας.

Οι ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, τίτλος σπουδών με συνολικό κόστος χαμηλότερο και απο άλλα μεταπτυχιακά της Ελλάδας.

Το κέντρο μας, μαζί με ένα δίκτυο ελληνόφωνων συνεργατών στην Βουλγαρία αναλαμβάνει τη βοήθεια και την υποστήριξη των φοιτητών σε κάθε πτυχή της φοίτησης, διευκολύνοντας τη διαδικασία απόκτησης μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Αμέσως μετά σχεδιάζουμε τη δυνατότητά σας για απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ OKALITEROS.GR

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

(ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2)
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ OKALITEROS.GR

PROJECT MANAGEMENT

(ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2)
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ OKALITEROS.GR

FINANCIAL MANAGEMENT

(ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2)
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ OKALITEROS.GR

BUSINESS ADMINISTRATION

(ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2)
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ OKALITEROS.GR

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ MANAGEMENT

(ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2)
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ OKALITEROS.GR

ΠΟΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - CRIMINAL PSYCHOLOGY

(ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ C2)

Σχολή Επιστημών Αγωγής & Κοινωνικών Επιστημών

Η Σχολή Επιστημών Αγωγής & Κοινωνικών Επιστημών προσφέρει μια ποικιλία  μεταπτυχιακών προγραμμάτων που σας επιτρέπουν να εμβαθύνετε στον τομέα της εκπαίδευσης και των κοινωνικών επιστημών, ενώ σας παρέχει την ευελιξία να σπουδάσετε από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, σε όλο τον κόσμο.

Εάν είστε αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση, την ταχεία ανάπτυξη, την υγεία, την περιβαλλοντική αειφορία, τη διοίκηση, την κοινωνική εργασία και την εκπαίδευση ενηλίκων, η ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ είναι ο κατάλληλος τόπος για εσάς.  Τα μεταπτυχιακά προγράμματά μας προσφέρουν εξειδίκευση σε διάφορους τομείς που αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη κοινωνία και τις προκλήσεις της. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας με την καθοδήγηση εξαιρετικών καθηγητών και επαγγελματιών στον κάθε τομέα. 

Στη ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, προωθούμε την καινοτομία, την επίλυση πραγματικών προβλημάτων και την ταχεία επιχειρηματική ανάπτυξη. Οι σπουδές μας επιδιώκουν να εκπαιδεύσουν επαγγελματίες που θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην κοινωνία και θα συμβάλουν στη βελτίωσή της.

Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες, οι διαλέξεις, οι εργαστηριακές ασκήσεις και οι διαδραστικές διαλέξεις θα σας κρατήσουν συνδεδεμένους με την εκπαίδευσή σας και θα σας εμπνεύσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.  Μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Επενδύστε στο μέλλον σας, αποκτήστε νέες δεξιότητες και γνώσεις και ανοίξετε νέες πόρτες στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Θα έχετε τη δυνατότητα να εμβαθύνετε στον κόσμο της νομικής και της διοίκησης επιχειρήσεων, αποκτώντας νέες γνώσεις και δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις αυξανόμενες απαιτήσεις του επιχειρηματικού κόσμου. Οι καθηγητές μας, με εκτεταμένη εμπειρία στον χώρο, θα σας καθοδηγήσουν και θα σας ενθαρρύνουν να εξερευνήσετε τις νέες τάσεις και προκλήσεις που παρουσιάζονται στον τομέα που επιλέξατε. 

Η Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων προσφέρει επίσης πλούσιες ευκαιρίες για δικτύωση και συνεργασία με άλλους φοιτητές και επαγγελματίες. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε σεμινάρια, εργαστήρια και εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη. 

Επενδύστε στο μέλλον σας και επιλέξτε τη ΣΧΟΛΗ ΝΟΜΙΚΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ για τις μεταπτυχιακές σας σπουδές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εισαγωγής.  Ο κόσμος της νομικής και της διοίκησης επιχειρήσεων αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Μην χάνετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της δυναμικής κοινότητας,  διαμορφώνοντας ένα λαμπρό μέλλον στον τομέα σας

Σχολή Επιστημών Υγείας

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μας θα σας προσφέρει μια ευκαιρία να ειδικευτείτε σε διάφορους τομείς της υγείας, όπως η διοίκηση υγειονομικών υπηρεσιών, η ιατρική έρευνα, η δημόσια υγεία και σε πολλούς άλλους κλάδους ακόμα. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από κορυφαίους καθηγητές και επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα σας καθοδηγήσουν στον δρόμο για την απόκτηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχημένη σας σταδιοδρομία στον χώρο της υγείας.

 Στη ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, επιδιώκουμε την προώθηση της υγείας και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου. Εάν είστε φιλόδοξοι και πρόθυμοι να συμβάλετε στη βελτίωση της υγείας της κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Πολυτεχνική Σχολή

Εάν είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε τις σπουδές σας σε έναν τομέα που συνδυάζει την τεχνολογία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, τότε η ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς.  Στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μας, θα σας παρέχουμε την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που θα καλύπτουν όλο το κεφάλαιο της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Θα διδαχθείτε από κορυφαίους καθηγητές και ερευνητές που είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση της γνώσης και της καινοτομίας.  Στην Πολυτεχνική Σχολή, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πρωτοποριακούς επαγγελματίες και επιστήμονες που θα αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του αύριο. Με την υποστήριξη των συναδέλφων μας και την πρόσβαση σε προηγμένα εργαστήρια και τεχνολογικές υποδομές, θα έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε πρακτικά προβλήματα και να συμβάλετε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και λύσεων.

Σχολή Τεχνολογίας

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να εξειδικευτείτε σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας, όπως τα Έξυπνα Συστήματα και τα Συστήματα Υπολογιστών. Θα διδαχθείτε από καθηγητές που είναι εμπειρογνώμονες στο είδος και θα έχετε πρόσβαση σε τεχνολογικές υποδομές και εργαστήρια, που θα σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τις ικανότητές σας. 

Στη ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, προωθούμε την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Οι σπουδές μας δίνουν έμφαση στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων και στη δημιουργία νέων τεχνολογικών λύσεων. Εάν είστε φιλόδοξοι και θέλετε να συμβάλετε στην πρόοδο της τεχνολογίας, τότε αυτή είναι η κατάλληλη σχολή για εσάς.

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ