Skip to content

Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Υπολογιστών GlobalCERT από το Πιστοποιημένο Κέντρο Υπολογιστών και Τεχνολογίας EUROLAB Αγίων Αναργύρων  

H GlobalCert είναι Διεθνής Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Συστημάτων Διαχείρισης, αναγνωρισμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. – Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης κατά ΕΛΟΤ EN ISO / IEC 17024:2012 για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε φυσικά πρόσωπα σε 14 Επαγγελματικούς Τομείς και σε περισσότερα από 150 σχήματα πιστοποίησης. 

Πάρτε άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών και στις 6 ενότητες με δια βίου ισχύ αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ με τις εξετάσεις και τα μαθήματα να γίνονται στο χώρο μας καθημερινά.

 • Η EUROLAB Αγίων Αναργύρων προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης και ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το αποτέλεσμα.
 • Εξετάσεις κάθε μέρα
 • Στοχευμένη προετοιμασία σε όλες τις ενότητες ώστε να πετύχετε γρήγορα, εύκολα και ΣΙΓΟΥΡΑ το καλύτερο αποτέλεσμα.
 • Εξετάσεις και μαθήματα, είτε ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ είτε δια ζώσης
 
Η GlobalCert παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ) σε όλα τα επίπεδα, αναγνωρισμένα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτά από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη στο Δημόσιο,  καθώς και πιστοποιήσεις σε εξειδικευμένες δεξιότητες στον τομέα της πληροφορικής που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας. Η GlobalCert διαθέτει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο εξεταστικό σύστημα το οποίο έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τα πιστοποιητικά της φέρουν την σφραγίδα του καθώς και του Διεθνούς Φορέα Πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας NOCN ο οποίος έχει εγκρίνει την εν λόγο πιστοποίηση. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

1. Εύκολες εξετάσεις και στις 6 ενότητες

2. Εξετάσεις κάθε μέρα

3. Γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και σίγουρα αποτελέσματα των στόχων σας με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

4. Το Πιστοποιητικό Υπολογιστών δίνεται δωρεάν σε συνδυασμό με Πιστοποιητικό Αγγλικών

Εξετάσεις
Ελάτε στο χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να ορίσουμε μέρα και ώρα για τα μαθήματα και τις εξετάσεις
Εγγραφή
Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία και τις πληρωμές που απαιτούνται ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου και να μην έχετε το άγχος ότι κάτι δε κάνατε σωστά
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών και δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης στο χώρο μας. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εγγύηση Αποτελέσματος
Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα αμέσως μετά τις εξετάσεις και η λήψη του πιστοποιητικού γίνεται την επόμενη μέρα.
Εξετάσεις
Δηλώνουμε τις εξετάσεις για την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε, στο χώρο μας που είναι αποκλειστικό Εξεταστικό Κέντρο. Παρέχουμε όλον τον εξοπλισμό.
Αποτελέσματα
Αποτελέσματα την ίδια μέρα. Λήψη Πιστοποιητικού την επόμενη μέρα.

Διοργανωτές

book

Δωρεάν

Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας
 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Υπολογιστών και Τεχνολογίας  EUROLAB Αγίων Αναργύρων σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για αποτέλεσμα πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών
  Όσες ώρες χρειαστεί, τα μαθήματα είναι δωρεάν, για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στη λήψη του Πιστοποιητικού Υπολογιστών της GlobalCERT

Διαδικασία Εξέτασης

Οι GlobalCERT εξετάσεις γίνονται εξ αποστάσεως ή δια ζώσης και περιλαμβάνουν ΄και τις 6 ενότητες, word, excel, powerpoint, internet, access, χρήση υπολογιστή. Διενεργούνται κάθε μέρα και έχουμε μεγάλη εμπειρία, τεράστιο σε όγκο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και 100% ποσοστό επιτυχίας!

Οι εξετάσεις γίνονται στον ολοκαίνουργιο χώρο μας στους Αγίους Αναργύρους, σε ένα ευχάριστο και εμψυχωτικό περιβάλλον. Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει πιστοποιητικό στις 3 ενότητες μόνο. 

Διάρκεια

20 – 50 Λεπτά

Μέθοδος 

Πολλαπλής επιλογής και μερικής λειτουργίας

Πιστοποίηση Υπολογιστών GLOBALCERT

 

Άμεση λήψη πιστοποιητικού

Υποψήφιοι

Χρησιμοποιείται για:

0
ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται τον okaliteros.gr για την Πιστοποίηση των Υπολογιστών