Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι τα παιδιά μαθαίνουν σωστά Αγγλικά από πολύ μικρή ηλικία, με έμφαση στη σωστή προφορά, μέσα σε ένα σύγχρονο και προσαρμοσμένο περιβάλλον.  
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του παιδιού σας και να δούμε πώς μπορεί να μάθει σωστά Αγγλικά, με τα λιγότερα χρόνια σπουδών, αξιοποιώντας τα ταχύρρυθμα τμήματα και τα μέσα τεχνολογίας που μόνο εμείς διαθέτουμε. Έχετε δίπλα σας πάντα ένα Μέντορα σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας. Κερδίστε χρόνο και χρήματα.

Εσείς κερδίστε χρήματα αφού κάνετε ΔΥΟ χρονιές σε ΜΙΑ και αξιοποιήστε το χρόνο είτε για εκμάθηση οποιασδήποτε δεύτερης ξένης γλώσσας είτε για συγκέντρωση των προσπαθειών στην Α’ Λυκείου.

Τα τμήματά μας καλύπτουν την ύλη από το επίπεδο Αρχαρίων μέχρι το επίπεδο του Proficiency. Επέλεξε ένα απο τα δεκάδες πτυχία που μπορείς να λάβεις. Στα περισσότερα μάλιστα είμαστε και Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο, δηλαδή οι εξετάσεις γίνονται στο χώρο μας όπου αυτό βοηθά στην ψυχολογία των μαθητών, μειώνουν το άγχος των εξετάσεων αλλά και τα έξοδα μετακινήσεων.

Δείτε στο τέλος της σελίδας τα Απίστευτα Δώρα Εγγραφής!

 

Στο τέλος κάθε τάξης, τον Ιούνιο, διενεργούνται γραπτές και προφορικές εξετάσεις  από Διεθνή Πιστοποιημένο Φορέα Αγγλικών και δίδεται η αντίστοιχη Πιστοποίηση. Όλα αυτά γίνονται στο χώρο μας αφού OKALITEROS.GR είναι Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Αγγλικών!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Summer Camp

🔥 #SUMMER #CAMP Θερινή απασχόληση για παιδιά!
Επιλέξτε πρόγραμμα:
❗ Εσωτερικές δραστηριότητες
❗❗ Εξωτερικές δραστηριότητες
❗❗❗ All inclusive Ξενοδοχείο
 
👉 Δεκάδες διαφορετικά προγράμματα καθημερινά.
👉 Δυνατότητα #παραλαβής του παιδιού από το χώρο σας και φύλαξης πέραv του ωραρίου
👉 Δραστηριότητες #ψυχαγωγίας, #αθλητισμού, κάλυψη #μαθησιακών κενών, #προετοιμασία για την επόμενη τάξη, #αγγλικά και άλλα πολλά
👉 Για κράτηση θέσεων και εξατομίκευση του προγράμματος του παιδιού σας καλέστε μας στο 2121023925 ή 6972416398 ή επισκεφτείτε τα γραφεία μας, Αγίας Παρασκευής 75, #ΆγιοιΑνάργυροι, πλατεία Ανάκασας. Διευθυντής Σπουδών Alexandros Tsikolatas
💪 Γίνε… #OKALITEROS
👉 Δείτε περισσότερα εδώ https://okaliteros.gr/eurognosi/
 
#summercamp #eurognosiagioianargiroi #okaliterosgr #agioianargiroi
SUMMER CAMP 2
SUMMER CAMP 4

Christmas Camp

🎄 #ChristmasCamp Δύο χαρούμενες εβδομάδες για μικρά παιδιά και εργαζόμενους γονείς που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους!
🎅 Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά την περίοδο των εορτών.
👉 Ειδικές #τιμές και #δώρα για όλους
👉 Δεκάδες διαφορετικά προγράμματα καθημερινά.
👉 Δυνατότητα παραλαβής του παιδιού
👉 Δραστηριότητες ψυχαγωγίας, κάλυψη μαθησιακών κενών, προετοιμασία για την επόμενη τάξη, αγγλικά και άλλα πολλά
👉 Για κράτηση θέσεων και εξατομίκευση του προγράμματος του παιδιού σας, επισκεφθείτε μας #ΆγιοιΑνάργυροι, Αγίας Παρασκευής 75, Πλατεία Ανάκασα ή τηλεφωνήστε μας 2121023925 ή 6972416398
👉 Διευθυντής Σπουδών Alexandros Tsikolatas
👉 Δείτε όλες τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες στο https://okaliteros.gr/

💪 Γίνε… #OKALITEROS

Αγγλικά

Baby (από 4ων ετών)

Οι μαθητές ανακαλύπτουν σταδιακά τις γλωσσικές τους ικανότητες μέσα από μία επιλογή ασκήσεων και δραστηριοτήτων που δίνουν έμφαση.

Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν μία μαγική διαδρομή μέσα από τις περιπέτειες του Alf, την πρώτη σειρά παιδικών βιβλίων της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ όπου διασκέδαση και μάθηση συνδυάζονται αρμονικά υπό το πρίσμα της πιο σύγχρονης μεθοδολογίας.

Το πιο βασικό είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων, δημιουργικές δραστηριότητες. Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στον προφορικό λόγο με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων.

Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ με την Μέθοδο Learn®.

Η Μέθοδος Learn® με την χρήση ειδικών εκπαιδευτικών μέσων όπως διαδραστικοί πίνακες, αποσπάσματα βίντεο, παιχνίδια, tablets και άλλες δραστηριότητες παρακινεί το σπουδαστή να συμμετέχει στην μάθηση. Η Μέθοδος Learn® προσφέρει:

 • Μεταφορά της ζωντανής πραγματικότητας στην τάξη
 • Εμπλουτισμό του μαθήματος με πολιτιστικά στοιχεία                    
 • Ζωντανή επαφή με την γλώσσα και την κουλτούρα στην κριτική σκέψη.

To Tap n’ Talk είναι ένα νέο σύστημα εκμάθησης για μαθητές από 4-6 ετών, το οποίο βασίζεται σε ‘active learning’ (δραστήρια εκμάθηση).

Kids (από 6 ετών)

Συνοδέψτε τους ήρωες της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων στο συναρπαστικό ταξίδι της μάθησης μέσω της προσέγγισης CLIL – Content and Language Integrated Learning που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεματικές ενότητες διαπολιτισμικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα ως εργαλείο.

Οι μαθητές ανακαλύπτουν τα αγγλικά μέσα από 4 απλά βήματα και με τη χρήση εκπαιδευτικών ταινιών, διαδραστικών βιβλίων και το learning pen set, με το οποίο μαθαίνουν γράμματα, ήχους, αριθμούς και problem solving.

Η χρήση ειδικά επιλεγμένων εκπαιδευτικών μέσων για τα παιδιά αυτής της ηλικίας εξασφαλίζει την ευχάριστη και ομαλή εισαγωγή τους στην Αγγλική γλώσσα. Τα παιδιά αποκτούν τη δυνατότητα να γράφουν και να διαβάζουν, να αναγνωρίζουν βασικούς γραμματικούς τύπους και να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας βασικές εκφράσεις.

JA – Junior A

Το Global Education είναι το επόμενο στάδιο της επικοινωνιακής προσέγγισης στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, που στηρίζεται σε διαθεματική εκμάθηση και προωθεί την ομαδική συνεργασία. Οι μαθητές καλούνται να ολοκληρώσουν εργασίες στην αγγλική γλώσσα με τη χρήση συγκεκριμένων υλικών και μέσων. Η έμφαση είναι σε problem-solving και task-based learning, και όλες οι δεξιότητες ενσωματώνονται στη διαδικασία εκμάθησης, δημιουργώντας ένα περιβάλλον real-life.

Ο μαθητής μας αναπτύσσει:
 • τις γλωσσικές και επικοινωνιακές ικανότητες
 • τη γλώσσα ως μέσο της γνώσης
 • την επικέντρωση στην γνώση, όχι στους μηχανισμούς εκμάθησης ξένων γλωσσών
 • τη διαπολιτισμική γνώση και κατανόηση
 • την πολυπολιτισμική συνείδηση
 • εναλλακτικές προοπτικές και κοινές αντιλήψεις
 • πολυγλωσσικά ενδιαφέροντα και νοοτροπίες
 • τις δεξιότητες σκέψης (critical thinking skills)

JB – Junior B

Έρευνες αποδεικνύουν ότι η συνεργατική μάθηση είναι πιο αποτελεσματική από την ατομική, ακόμη και για τους ευφυείς μαθητές. Με την Μέθοδο Learn® και την εκμάθηση της ξένης γλώσσας, ο μαθητής μας μπορεί να κατανοεί, να διαχειρίζεται και να εκφράζει τα συναισθήματά του έτσι ώστε να λειτουργεί ιδανικά μέσα στην ομάδα. Μόνο τότε η ομάδα μπορεί να του προσφέρει, να τον κάνει πιο υπεύθυνο, πιο έξυπνο και να τον διασκεδάσει.

JAB – Δύο χρονιές σε ΜΙΑ

Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα μπορούμε να εντοπίσουμε αν ο μαθητής μπορεί να ενταχθεί σε ταχύρρυθμο πρόγραμμα. Έτσι καταφέρνουμε να ολοκληρώσουμε δύο χρονιές σε μία δίνοντας απο τώρα στο μαθητή την ευκαιρία να πάρει νωρίτερα το πτυχίο Αγγλικών και να συγκεντρωθεί στα μαθήματα του Λυκείου.

Το τμήμα ενδείκνυται και για μαθητές που άργησαν να ξεκινήσουν τα Αγγλικά, δηλαδή δε τα ξεκίνησαν στην Γ Δημοτικού αλλά στην έκτη ή στο Γυμνάσιο. Κάνουμε το αδύνατο δυνατό και καλύπτουμε αυτό το κενό με τα εξειδικευμένα βιβλία και άλλα μέσα για αυτή τη περίπτωση.

ELA – Elementary A

Οι μαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων έχουν την ευκαιρία να μιλούν με μαθητές άλλων Κέντρων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία διαμέσου SKYPE ή άλλων μέσων επικοινωνίας, την πιο σύγχρονη και καινοτόμο μέθοδο επικοινωνίας. Τα προγράμματα αυτά είναι εύχρηστα, δωρεάν και δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να επικοινωνήσουν τόσο προφορικά όσο και γραπτά. Με λίγα λόγια, οι μαθητές μιλάνε τη γλώσσα που μαθαίνουν σε real-life setting και η επικοινωνία τοποθετείται στο επίκεντρο της γλωσσικής διδασκαλίας.

Θεωρούμε πολύ σημαντική την συμμετοχή του γονέα, για το λόγο αυτό σας καλούμε στις ημέρες γονέων κάθε τρίμηνο. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη συμμετοχή των γονέων και θεωρούμε ότι εσείς ως γονείς, παίζετε ζωτικό ρόλο στην πρόοδο του παιδιού σας. Θα σας καλούμε σε συγκεντρώσεις γονέων κάθε τετράμηνο, ενώ θα λαμβάνετε και γραπτή ενημέρωση προόδου.

ELB – Elementary B

Με την εφαρμογή συγκεκριμένων μεθόδων διδασκαλίας που θα βρείτε μόνο στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι τα προγράμματα στοχεύουν στην ολοκλήρωση της εκμάθησης των γραμματικών φαινομένων και του απαραίτητου λεξιλογίου για να ανταποκριθεί ο σπουδαστής με επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας των ξένων γλωσσών.

Είναι σημαντικό να πετυχαίνει κανείς γρήγορα και σίγουρα τους στόχους του. Η Μέθοδος Learn® γυμνάζει το νου του σπουδαστή και τον οδηγεί στην αποτελεσματικότητα και την επιτυχία, δίνοντάς του εμπειρία και αυτοπεποίθηση για να ανταπεξέρχεται επάξια στις εξετάσεις.

ELAB – Δύο χρονιές σε ΜΙΑ

Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα μπορούμε να εντοπίσουμε αν ο μαθητής μπορεί να ενταχθεί σε ταχύρρυθμο πρόγραμμα. Έτσι καταφέρνουμε να ολοκληρώσουμε δύο χρονιές σε μία δίνοντας απο τώρα στο μαθητή την ευκαιρία να πάρει νωρίτερα το πτυχίο Αγγλικών και να συγκεντρωθεί στα μαθήματα του Λυκείου.

Το τμήμα ενδείκνυται και για μαθητές που άργησαν να ξεκινήσουν τα Αγγλικά, δηλαδή δε τα ξεκίνησαν στην Γ Δημοτικού αλλά στην έκτη ή στο Γυμνάσιο. Κάνουμε το αδύνατο δυνατό και καλύπτουμε αυτό το κενό με τα εξειδικευμένα βιβλία και άλλα μέσα για αυτή τη περίπτωση.

Επίσης το τμήμα ενδείκνυται και για μαθητές που έρχονται απο άλλα φροντιστήρια αγγλικών ή έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα με τα οποία δεν έμειναν ευχαριστημένοι ή προχώρησαν με κενά στις γνώσεις τους.

ELC – Elementary C

ELD – Elementary D

ELCD – Δύο χρονιές σε ΜΙΑ

Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα μπορούμε να εντοπίσουμε αν ο μαθητής μπορεί να ενταχθεί σε ταχύρρυθμο πρόγραμμα. Έτσι καταφέρνουμε να ολοκληρώσουμε δύο χρονιές σε μία δίνοντας απο τώρα στο μαθητή την ευκαιρία να πάρει νωρίτερα το πτυχίο Αγγλικών και να συγκεντρωθεί στα μαθήματα του Λυκείου.

Το τμήμα ενδείκνυται και για μαθητές που άργησαν να ξεκινήσουν τα Αγγλικά, δηλαδή δε τα ξεκίνησαν στην Γ Δημοτικού αλλά στην έκτη ή στο Γυμνάσιο. Κάνουμε το αδύνατο δυνατό και καλύπτουμε αυτό το κενό με τα εξειδικευμένα βιβλία και άλλα μέσα για αυτή τη περίπτωση.

Επίσης το τμήμα ενδείκνυται και για μαθητές που έρχονται απο άλλα φροντιστήρια αγγλικών ή έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα με τα οποία δεν έμειναν ευχαριστημένοι ή προχώρησαν με κενά στις γνώσεις τους.

Pre Lower – B1

Lower – B2)

PROFICIENCY – C2

Μαζί μας μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 • Εξειδικευμένοι εξεταστές πιστοποιημένοι από το Πανεπιστήμιο του Cambridge
 • Έμπειροι καθηγητές της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι
 • Ειδικοί χώροι διεξαγωγής εξετάσεων με άρτιο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό
 • 40+ χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης και των εξετάσεων
 • Υποστήριξη και καθοδήγηση υποψηφίων
 • Mock up Tests πριν από τις εξετάσεις
 • Workshops καθόλη τη χρονιά

Σαν στόχο έχουμε να κάνουμε την ημέρα της εξέτασης μία ευχάριστη εμπειρία με θετικά αποτελέσματα.

Ελάτε να δώσετε τις εξετάσεις μαζί μας για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις σπουδές σας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Business English (Αγγλικά για το χώρο εργασίας σας)

Αγγλικά για Καθηγητές Αγγλικών – TESOL 7

HelMSIC Εξετάσεις Αγγλικών για Ανταλλαγή Φοιτητών Ιατρικών Σχολών

HELMSIC OKALITEROS.GR

Παρέχουμε την απόλυτη προετοιμασία για την επιτυχία σου στις εξετάσεις με άριστη βαθμολογία ώστε να πετύχεις το στόχο σου για τη χώρα της επιλογής σου

Hellenic Medical Students’ International Committee – EXCANGES
🌐 Βήμα 1 | Σύνδεση στην πλατφόρμα Zoom. Η συσκευή από την οποία θα μπεις στο Zoom θα πρέπει να διαθέτει κάμερα και μικρόφωνο. 
🌐 Βήμα 2 | Ταυτοποίηση όσων θα συμμετέχουν στις εξετάσεις ανταλλαγών. Για την διαδικασία αυτή θα χρειαστεί να έχεις στην διάθεσή σου τη φοιτητική σου ταυτότητα (πάσο).
🌐 Βήμα 3 | Σύνδεση στην πλατφόρμα Exam.net. Θα κοινοποιηθεί ο κωδικός τον οποίο θα συμπληρώσεις για να αποκτήσεις πρόσβαση στο διαγώνισμα των Εξετάσεων Ανταλλαγών. 
🌐 Βήμα 4 | Έναρξη της εξέτασης. ΠΡΟΣΟΧΗ μετά από αυτήν την ώρα δεν θα γίνονται άτομα δεκτά στην πλατφόρμα Exam.net και δεν θα μπορείς να λάβεις μέρος στην εξέταση.
🌐 Βήμα 5 | Ολοκλήρωση της εξέτασης. Την ώρα αυτή θα γίνει αυτόματη υποβολή των απαντήσεων όλων των εξεταζόμενων ανεξάρτητα αν θα έχουν προλάβει ή όχι να απαντήσουν όλα τα θέματα της εξέτασης.
 
Διευκρινίσεις για το διαγώνισμα.
 • Αποτελείται από 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωσης κενών και χρήσης της αγγλικής γλώσσας
 • Η πλατφόρμα δεν υποστηρίζει τη χρήση σημείων στίξης στις απαντήσεις. Σε περίπτωση που τα συμπεριλάβεις, η απάντησή σου θα παρθεί ως λανθασμένη.

Έχει αποδειχτεί ότι η καλύτερη δυνατή απόδοση των μαθητών μας πραγματοποιείται σε ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο περιβάλλον με καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα που ευνοούν την παράλληλη μάθηση δύο ξένων γλωσσών μέσα σε ολιγομελή τμήματα.

Τα μεγάλα αποτελέσματα έρχονται μετά από μεγάλες προσπάθειες. Η απόκτηση ενός πτυχίου όμως δεν αποτελεί ισχυρό κίνητρο για το παιδί ώστε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Η Μέθοδος Learn® εξασφαλίζει την αφοσίωση του παιδιού στην προσπάθεια, δημιουργώντας κίνητρα που είναι σημαντικά γι αυτό.

B2

Καλή Γνώση
Lower

C1

Πολύ Καλή Γνώση Advance

C2

Άριστη Γνώση Proficiency

Διοργανωτές

book

Δωρεάν

Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας
 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο σε όποιο επίπεδο επιθυμείτε.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών
  Για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο.
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ OKALITEROSGR - Copy

Υποψήφιοι

ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων για την LTE Πιστοποίηση των Αγγλικών
0
OKALITEROS CIRCLE

Χρησιμοποιείται για:

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ