Skip to content

Πιστοποιητικό Γνώσης Υπολογιστών με εξ αποστάσεως μαθήματα και εξετάσεις

OKALITEROS.GR έχει ως πρωταρχικό στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών πιστοποίησης που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου και που θα συνδέονται άμεσα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων, την πολυετή εμπειρία των στελεχών της στο χώρο της πιστοποίησης αποτελεί αξιόπιστη επιλογή, καθώς στον κέντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι ανάγκες των υποψηφίων, είτε αυτές είναι μια γρήγορη πιστοποίηση για τον ΑΣΕΠ είτε πλήρη εκμάθηση των υπολογιστών και της τεχνολογίας γενικότερα.

Οι εξετάσεις γίνονται εξ αποστάσεως ή δια ζώσης και περιλαμβάνουν και τις 6 ενότητες, word, excel, powerpoint, internet, access, χρήση υπολογιστή ή μόνο τις τρεις πρώτες. Διενεργούνται κάθε μέρα και έχουμε μεγάλη εμπειρία, τεράστιο σε όγκο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και 100% ποσοστό επιτυχίας!

Οι εξετάσεις γίνονται στον ολοκαίνουργιο χώρο μας στους Αγίους Αναργύρους, σε ένα ευχάριστο και εμψυχωτικό περιβάλλον. Όποιος επιθυμεί μπορεί να λάβει πιστοποιητικό μόνο στις 3 ενότητες και μελλοντικά να το αναβαθμίσει δωρεάν.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

1. Εύκολες, εξ αποστάσεως εξετάσεις, στις 3 ή στις 6 ενότητες, είτε με μαθήματα είτε χωρίς αυτά

2. Παίρνεις Πιστοποιητικό 100% σίγουρα με την πρώτη! Εξετάσεις εξ αποστάσεως κάθε μέρα

3. Γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και σίγουρα αποτελέσματα των στόχων σας με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

4. Πάρε ΔΩΡΕΑΝ την πιστοποίηση υπολογιστών δίνοντας εξετάσεις για τη πιστοποίηση Αγγλικών στο χώρο μας και πάρε σίγουρα Αγγλικά και Υπολογιστές για μοριοδότηση στο Δημόσιο.

Μάθημα Εξ αποστάσεως
Το μάθημα γίνεται εξ αποστάσεως μέσα απο την ειδική πλατφόρμα μαθημάτων υπολογιστών. Οι ερωτήσεις των εξετάσεων πέφτουν μέσα απο αυτά τα μαθήματα. Τίποτα δεν είναι άγνωστο στο μαθητή. Δίδακτρα μόλις 30€
Εξετάσεις εξ αποστάσεως
Είτε κάνεις μαθήματα είτε θελήσεις να δώσεις απ ευθείας εξετάσεις, αυτό είναι εφικτό κάθε ώρα, κάθε μέρα! Περνάς σίγουρα τις εξετάσεις και παίρνεις πιστοποίηση ακόμη και την ίδια μέρα! Δίδακτρα μόλις 30€
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν μαθήματα Υπολογιστών στον χώρο μας και δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εγγύηση Αποτελέσματος
Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα αμέσως μετά τις εξετάσεις και η λήψη του πιστοποιητικού γίνεται την ίδια μέρα.

Χρησιμοποιείται για:

Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Υπολογιστών από το Πιστοποιημένο Κέντρο Υπολογιστών και Τεχνολογίας OKALITEROS.GR  

Όλες οι Πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες απο τον ΑΣΕΠ και έχουν ισχύ δια βίου. 

 

Εξετάσεις και μαθήματα είτε εξ αποστάσεως είτε δια ζώσης! 

 • OKALITEROS.GR προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης και ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το αποτέλεσμα.
 • Εξετάσεις κάθε μέρα
 • Στοχευμένη προετοιμασία σε όλες τις ενότητες ώστε να πετύχετε γρήγορα, εύκολα και ΣΙΓΟΥΡΑ το καλύτερο αποτέλεσμα. 

OKALITEROS.GR παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλα τα επίπεδα, αναγνωρισμένα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτά από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη στο Δημόσιο,  καθώς και πιστοποιήσεις σε εξειδικευμένες δεξιότητες στον τομέα της πληροφορικής που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας. OKALITEROS.GR διαθέτει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο εξεταστικό σύστημα το οποίο έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τα πιστοποιητικά της φέρουν την σφραγίδα του καθώς και του Διεθνούς Φορέα Πιστοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας NOCN ο οποίος έχει εγκρίνει την εν λόγο πιστοποίηση. 

Διοργανωτές

Διάρκεια

20 – 50 Λεπτά

Μέθοδος 

Πολλαπλής επιλογής και μερικής λειτουργίας

Πιστοποίηση Υπολογιστών GLOBALCERT

 

Άμεση λήψη πιστοποιητικού

OKALITEROS CIRCLE

Υποψήφιοι

υποψήφιοι το χρόνο εμπιστεύονται τον OKALITEROS.GR για την απόκτηση της αναγνωρισμένης και μοριοδοτούμενης πιστοποίησης υπολογιστών
0
OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

DIGITAL PRODUCTIVITY SKILLS

Θέλεις μια πιστοποίηση πολύ παραπάνω απο τις 3 ή τις 6 ενότητες υπολογιστών που έχουν όλοι; Τότε επέλεξε το πιστοποιητικό Digital Productivity Skills. To πιστοποιητικό για τις Ψηφιακές Δεξιότητες Παραγωγικότητας. Κόστος μόνο 220€ (για τους πρώτους 100 υποψήφιους, έπειτα 350€)

NOCN Level 2 Πιστοποιητικό στο Digital Productivity Skills

Το πιστοποιητικό NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του δεν διαθέτει απλά γνώσεις χρήσης  Υπολογιστή, αλλά γνώσεις και δεξιότητες Productive Thinking (απαραίτητο προσόν για έναν σύγχρονο επαγγελματία) και βασικές γνώσεις Management. Eίναι απαραίτητο για την επαγγελματική σταδιοδρομία των σπουδαστών μας γιατί θα συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητάς τους σε οποιοδήποτε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και να αναβαθμίσει το βιογραφικό τους, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.


Το πρόγραμμα NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills απευθύνεται
:

 • Σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εργαστεί, αξιοποιώντας τις γνώσεις που θα αποκομίσει στη χρήση εφαρμογών πληροφορικής και γνώσεων management, προκειμένου να συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας στο περιβάλλον εργασίας που θα απασχοληθεί.
 • Σε εργαζόμενους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη θέση τους και να αποκτήσουν γνώσεις ικανές ώστε να συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας στο περιβάλλον εργασίας τους.
 • Σε άτομα που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους αποκτώντας ουσιαστικές γνώσεις για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
 • Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να θέσουν συγκεκριμένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.
 • Σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση στο Δημόσιο Τομέα, καθώς για την απόδειξη της γνώσης χρήσης Η/Υ απαιτείται πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ

Πλεονεκτήματα του μαθήματος Introduction to Productive Thinking Skills:

 • Αναβαθμίζει το βιογραφικό σας αποδεικνύοντας γνώσεις ανώτερες από την απλή χρήση του υπολογιστή
 • Σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας για οποιαδήποτε επαγγελματική θέση απαιτεί γνώσεις υπολογιστή
 • Ο κάτοχός του κατοχυρώνει 13 credits για οποιαδήποτε μοριοδότηση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό (πολλά περισσότερα από την απλή πιστοποίηση)
 • Αναγνωρίζεται από τον βρετανικό Ofqual, που είναι διεθνής φορέας πιστοποίησης. Το πιστοποιητικό σας θα έχει διεθνή αποδοχή.
 • Το μάθημα διεξάγεται online σε πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης
 • Σύντομο πρόγραμμα με στοχευμένο υλικό μελέτης (10 ώρες)
 • Εβδομαδιαίες online εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού

Γιατί NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills;

 
 • Αναβαθμίζει το βιογραφικό σας
 • Αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα από τον ανταγωνισμό για θέσεις εργασίες
 • Δίνει 13 credits για οποιαδήποτε μοριοδότηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Διεθνής Πιστοποίηση
 • Στοχευμένο Υλικό μέλετης
 • Ευέλικτο πρόγραμμα
 • Online Μαθήματα και Online Εξετάσεις
 • Έναρξη μαθημάτων και διεξαγωγή Εξετάσεων κάθε εβδομάδα
 
 

Το πρόγραμμα NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη πιστοποίηση γνώσεων Η/Υ στις 3 βασικές ενότητες (Word, Excel, Internet) ανεξάρτητα από τον φορέα πιστοποίησης.

Όσοι δεν διαθέτουν πιστοποίηση στις 3 βασικές δεξιότητες μπορούν να συνδυάσουν το πρόγραμμα με το πρόγραμμα πιστοποίησης στις 3 βασικές δεξιότητες Global Intermediate Express και να έχουν σημαντική έκπτωση στην προετοιμασία τους.

 

Πώς γίνονται τα μαθήματα και η εξέταση του Introduction to Productive Thinking Skills;

Η πρόσβαση στο μάθημα

Μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής στο μάθημα Introduction to Productive Thinking Skills, ο υποψήφιος λαμβάνει την ίδια μέρα κωδικούς για την σύνδεσή του στην πλατφόρμα με το υλικό του μαθήματος. Το υλικό είναι στοχευμένο και ασύγχρονο και απαιτεί περίπου 9 ώρες μελέτης. Η μέγιστη διάρκεια πρόσβασης στην πλατφόρμα είναι 1 μήνας, αλλά ο υποψήφιος μπορεί να ολοκληρώσει την μελέτη του υλικού πολύ πιο σύντομα.

Η διαδικασία της εξέτασης:

Όταν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει την μελέτη του υλικού μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην εξέταση για την πιστοποίηση NOCN Level 2 Certificate in Digital Productivity Skills. Οι εξετάσεις διεξάγονται Online με tele-proctoring (τηλεεπιτήρηση) κι αποτελούνται από ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Βάση επιτυχίας για την πιστοποίηση είναι το 70%. Αν ο υποψήφιος δεν πιάσει αυτό το ποσοστό έχει δικαίωμα για ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις

 • Οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε μέρα σε ώρες που εξυπηρετεί τον υποψήφιο
 • Ο υποψήφιος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην εξέταση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημερομηνία της εξέτασής του 
Συνηθισμένες Ερωτήσεις 

Διάρκεια

20 – 50 Λεπτά

Μέθοδος 

Πολλαπλής επιλογής 46 ερωτήσεις

Πιστοποίηση Digital Productivity Skills

 

Άμεση λήψη πιστοποιητικού

Τα πράγματα είναι απλά!

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Το Πιστοποιημένο Κέντρο Πληροφορικής και Τεχνολογίας EUROLAB επαναστατεί και πρωτοπορεί στις υπηρεσίες εκπαίδευσης.
Okaliteros.gr προσφέρει δεκάδες Πιστοποιημένα προγράμματα.

🎓 Πιστοποίηση Υπολογιστών. Αποκτήστε άμεσα, χωρίς κόπο και πολύ οικονομικά, πιστοποίηση υπολογιστών που μοριοδοτείται απο το Δημόσιο και είναι αποδεκτό απο τον ΑΣΕΠ. Περιλαμβάνει και τις 6 ενότητες και όσα μαθήματα επιθυμείτε. Επιλέξτε ανάμεσα απο τα διάφορα πιστοποιητικά μας. Ελάτε να ενημερωθείτε για το καθένα απο αυτά.

🎓 Digital Marketing. Πάρε την πιστοποίηση για να ξεχωρίσεις στην εργασία σου, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

🎓 Εικονική Πραγματικότητα VR. Έλα στο μέλλον της τεχνολογίας και απέκτησε πιστοποίηση στην εικονική πραγματικότητα, την τεχνολογία που θα μπει σε όλα τα σπίτια και όλες τις επιχειρήσεις στο μέλλον. Γίνε απο τους πρώτους, βγες μπροστά στον ανταγωνισμό.

🎓 Επαυξημένη Πραγματικότητα MR. Έλα στο μέλλον, τώρα!

🎓 Social Media Manager. Γίνε ο infuencer που θέλεις σε όλα τα media. Μάθε να χειρίζεσαι τα δίκτυα επικοινωνίας σαν επαγγελματίας και μάθε πως να εκτοξεύεις τις πωλήσεις της επιχείρησής σου ή πως να κερδίσεις θέσεις εργασίας.

🎓 Ρομποτική. Κατασκευές που θα σε οδηγήσουν στα επαγγέλματα του μέλλοντος. Κατασκεύασε τις τεχνολογικές ιδέες σου στο χώρο μας με το υλικό που σου παρέχει okaliteros.gr και γράψε εύκολα προγραμματισμό για να δώσεις ζωή στη κατασκευή σου.

🎓 3D Εκτύπωση. Μάθε για το μέλλον των κατασκευών. Πλέον όλα τα αντικείμενα θα εκτυπώνονται σε τρισδιάστατους εκτυπωτές, αντικείμενα, παπούτσια, ρούχα, μέχρι και σπίτια. Γίνε ανταγωνιστικός, γίνε okaliteros.gr

🎓 Γλώσσες Προγραμματισμού. Όλα τα προγράμματα που έχεις στο κινητό σου ή τον υπολογιστή σου έχουν δημιουργηθεί με κάποια γλώσσα προγραμματισμού. Έλα να την μάθεις και να γράψεις το δικό σου πρόγραμμα που θα σου εξασφαλίσει το μέλλον.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ