Skip to content

Εύκολο Πτυχίο Αγγλικών Proficiency  Γρήγορη Πιστοποίηση LTE

Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Εξ αποστάσεως ή δια ζώσης Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών LTE από το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι. Πτυχίο Αγγλικών Proficiency με γρήγορη πιστοποίηση!

Πάρτε άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για B2, C1, C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ από το σπίτι σας ή το χώρο μας με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) για άμεση μοριοδότηση!

 • Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης και ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ τα αποτελέσματα της αρεσκείας σας.
 • Δίνετε τηλεξέταση όποια ημερομηνία και ώρα θέλετε
 • Αν χρειαστεί μπορούμε να ορίσουμε και ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ εξετάσεις ως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ από την LanguageCert

Η απόκτηση του Proficiency στα Αγγλικά είναι μια σημαντική επιτυχία και μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση με προσπάθεια, αυτοπεποίθηση και αφοσίωση.

Αγαπητοί μας μαθητές,

Στην εποχή που οι απαιτήσεις για πιστοποίηση της γλωσσομάθειας είναι υψηλές και οι χρόνοι περιορισμένοι, η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια αναγνωρισμένη πιστοποίηση στα αγγλικά, εύκολα και οικονομικά, είτε από το σπίτι σας, είτε στους χώρους μας.

Τι σας προσφέρουμε:

Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ: Οι πιστοποιήσεις μας αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για αίτηση εργασίας και προαγωγή στο δημόσιο τομέα. Πάρε 70 μόρια στον ΑΣΕΠ με proficiency στα Αγγλικά. Με το Β2 lower πάρε 30 μόρια για τον ΑΣΕΠ και για το C1 advance πάρε 50 μόρια για τον ΑΣΕΠ.

Ευκολία και ευελιξία: Μπορείτε να εξεταστείτε από το σπίτι σας ή να έρθετε στους χώρους μας, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Τηλεξέταση: Εξεταζόμαστε μόνο στα μέρη της αγγλικής γλώσσας που απαιτούνται από τον ΑΣΕΠ, δηλαδή στο Reading και στο Listening. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για έκθεση ή προφορική εξέταση.

Άμεση μοριοδότηση: Μετά την ολοκλήρωση της τηλεξέτασης, θα λάβετε άμεσα τα αποτελέσματα και την πιστοποίησή σας, προσφέροντάς σας έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσετε την επιθυμητή πιστοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 • ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΕΠ – Δείτε και δείξτε σε όσους δε το πιστεύουν!
Απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση (07/02/2023)

 

B2

Καλή Γνώση
Lower

C1

Πολύ Καλή Γνώση Advance

C2

Άριστη Γνώση Proficiency

1. Τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση)

2. Εξετάσεις κάθε ημέρα και ώρα – Δίνετε όποτε θέλετε εσείς!

3. Γρήγορη και ευέλικτη τηλεξέταση με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

4. Επιλογή και για Δια ζώσης εξετάσεις στο κέντρο μας 

Εξετάσεις
Ελάτε στο χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να ορίσουμε μέρα και ώρα για online ή δια ζώσης εξετάσεις
Εγγραφή
Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία και τις πληρωμές που απαιτούνται ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου και να μην έχετε το άγχος ότι κάτι δε κάνατε σωστά
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης στο χώρο μας. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εγγύηση Αποτελέσματος
Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα που πιθανό να έχετε αν δώσετε εξετάσεις με βάση το επίπεδό σας και αν χρειαστεί παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ή με προνομιακή μεταχείριση όλη την προετοιμασία που απαιτείται μέχρι να είστε έτοιμοι να δώσετε για το πτυχίο που επιθυμείτε.
Εξετάσεις
Δηλώνουμε τις εξετάσεις για την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε, στο χώρο μας ή στο δικό σας. Παρέχουμε όλον τον εξοπλισμό αν χρειαστεί. Έχουμε επικοινωνία με το Customer Support για το οποιοδήποτε θέμα συμβεί κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ώστε να λυθεί άμεσα
Αποτελέσματα
Αμέσως μετά τις εξετάσεις βγαίνει η βεβαίωση ότι δώσατε εξετάσεις και λάβατε την βαθμολογία. Αυτό δεν είναι το επίσημο πιστοποιητικό αλλά μπορείτε να το καταθέσετε αν έχετε κάποια αίτηση ή προκήρυξη που λήγει άμεσα. Το επίσημο πιστοποιητικό και αποτέλεσμα, μεσολαβούμε για να το λάβετε άμεσα, 2 ημέρες μετά.

Διοργανωτές

book

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας 

 
 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών
  Για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο.

Διαδικασία Εξέτασης για το Πτυχίο Αγγλικών Proficiency 

Οι LanguageCert Online εξετάσεις για την γρήγορη πιστοποίηση Profieciency Αγγλικών με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους όποτε το επιθυμούν. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και λαμβάνει το πιστοποιητικό 2 ημέρες αργότερα. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Οι δια ζώσης LanguageCert εξετάσεις γίνονται περίπου 2 φορές το μήνα, στον ολοκαίνουργιο χώρο μας στους Αγίους Αναργύρους, σε ένα ευχάριστο και εμψυχωτικό περιβάλλον. Δεν υπάρχει επίσης έκθεση ή προφορικό μέρος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε την εξέτασή σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με μια αναγνωρισμένη πιστοποίηση γλωσσομάθειας στα αγγλικά.

Επιπλέον, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία εκπαίδευσης, εκμάθησης και εξέτασης. Επιπλέον, η δυνατότητα εξέτασης από απόσταση σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο, χωρίς κόπο, ενώ εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε μια υψηλής ποιότητας διαδικτυακή εκπαίδευση και αξιολόγηση. 

Μην αφήνετε την πιστοποίηση των αγγλικών Proficiency να είναι εμπόδιο στους επαγγελματικούς σας στόχους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κλείσετε την εξέτασή σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με μια αναγνωρισμένη πιστοποίηση στα αγγλικά. Αποκτήστε την προετοιμασία και την πιστοποίηση που χρειάζεστε με την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ!

Διάρκεια

50 – 80 Λεπτά

Μέθοδος – 56

Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής

Listening

20 λεπτά (περίπου)

Reading

30 λεπτά (περίπου)

Τι χρειάζεται ο υποψήφιος;

Υπολογιστή

Web Camera

Ακουστικά

Αξιόπιστη σύνδεση το internet

Ο χώρος μας διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε περίπτωση που δε διαθέτετε δικό σας στο σπίτι ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Οι εξεταζόμενοι ξεκινάνε με τη διαδικασία του Listening όπου ακούνε ερωτήσεις και επιλέγουν μια από τις τρεις απαντήσεις. Μετά ακολουθεί το Reading όπου οι εξεταζόμενοι διαβάζουν μικρά ή μεγαλύτερα κείμενα και καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που είναι σωστή η μια από τις τρείς. Δεν υπάρχει έκθεση ή προφορικό μέρος.

Πιστοποίηση LTE

Μαθαίνετε ποιο πιστοποιητικό λάβατε βάση της βαθμολογίας σας στο τέλος της εξέτασης, ενώ μεσολαβούμε για να λάβετε το πτυχίο σας άμεσα, συνήθως μετά από δύο ημέρες.

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ OKALITEROSGR - Copy

Υποψήφιοι

ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων για την LTE Πιστοποίηση των Αγγλικών
0

Χρησιμοποιείται για:

Η πιστοποίηση Αγγλικών LTE της LanguageCert βγαίνει και με τις 4 ενότητες, επιπλέον δηλαδή θα υπάρχει η έκθεση και τα προφορικά που γίνονται στο χώρο μας από δικούς μας καθηγητές και εξεταστές ώστε να διασφαλιστεί το φιλικό περιβάλλον. 

Ο εξεταζόμενος στο τέλος λαμβάνει αυτό το πακέτο των τριών Πιστοποιητικών Αγγλικών LTE ESOL

LTE ESOL 4 UNITS 1 OKALITEROS.GR
LTE ESOL 4 UNITS 2 OKALITEROS.GR
LTE ESOL 4 UNITS 3 OKALITEROS.GR
OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ