Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

ΙΣΠΑΝΙΚΑ OKALITEROSGR

Εξ αποστάσεως ή δια ζώσης Πιστοποίηση Ισπανικών LTE ή ΚΠΓ από το Πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι  

Πάρτε άμεσα, εύκολα, και οικονομικά Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Ισπανικών για B2, C1, C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ (ΚΠΓ) από το σπίτι σας ή το χώρο μας με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) για άμεση μοριοδότηση!

 • Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης
 • Δίνετε τηλεξέταση όποια ημερομηνία και ώρα θέλετε
 • Αν χρειαστεί μπορούμε να ορίσουμε και ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ εξετάσεις ως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ από την LanguageCert

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

B2

Καλή Γνώση

C1

Πολύ Καλή Γνώση

C2

Άριστη Γνώση

1. Τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση)

2. Εξετάσεις κάθε ημέρα και ώρα – Δίνετε όποτε θέλετε εσείς!

3. Γρήγορη και ευέλικτη τηλεξέταση με 110 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

4. Επιλογή και για Δια ζώσης εξετάσεις στο κέντρο μας 

Εξετάσεις
Ελάτε στο χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να ορίσουμε μέρα και ώρα για online ή δια ζώσης εξετάσεις
Εγγραφή
Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία και τις πληρωμές που απαιτούνται ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου και να μην έχετε το άγχος ότι κάτι δε κάνατε σωστά
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν μαθήματα Ισπανικών και δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης στο χώρο μας. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εγγύηση Αποτελέσματος
Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα που πιθανό να έχετε αν δώσετε εξετάσεις με βάση το επίπεδό σας και αν χρειαστεί παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ή με προνομιακή μεταχείριση όλη την προετοιμασία που απαιτείται μέχρι να είστε έτοιμοι να δώσετε για το πτυχίο που επιθυμείτε.
Εξετάσεις
Δηλώνουμε τις εξετάσεις για την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε, στο χώρο μας ή στο δικό σας. Παρέχουμε όλον τον εξοπλισμό αν χρειαστεί. Έχουμε επικοινωνία με το Customer Support για το οποιοδήποτε θέμα συμβεί κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ώστε να λυθεί άμεσα
Αποτελέσματα
Αμέσως μετά τις εξετάσεις βγαίνει η βεβαίωση ότι δώσατε εξετάσεις και λάβατε την βαθμολογία. Αυτό δεν είναι το επίσημο πιστοποιητικό αλλά μπορείτε να το καταθέσετε σε όποιον φορέα το απαιτεί. Το επίσημο πιστοποιητικό και αποτέλεσμα, μεσολαβούμε για να το λάβετε άμεσα.

Διοργανωτές

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας

 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν μαθήματα Ισπανικών
  Για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο.

Διαδικασία Εξέτασης

Οι LanguageCert Online εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους όποτε το επιθυμούν. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και λαμβάνει το πιστοποιητικό 2 ημέρες αργότερα. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Οι δια ζώσης LanguageCert εξετάσεις γίνονται περίπου 5 φορές το μήνα, στον ολοκαίνουργιο χώρο μας στους Αγίους Αναργύρους, σε ένα ευχάριστο και εμψυχωτικό περιβάλλον. Δεν υπάρχει επίσης έκθεση ή προφορικό μέρος.

Διάρκεια

50 – 80 Λεπτά

Μέθοδος – 110

Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής

Listening

20 λεπτά (περίπου)

Reading

30 λεπτά (περίπου)

Τι χρειάζεται ο υποψήφιος;

Υπολογιστή

Web Camera

Ακουστικά

Αξιόπιστη σύνδεση το internet

OKALITEROS.GR διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε περίπτωση που δε διαθέτετε δικό σας στο σπίτι ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Οι εξεταζόμενοι ξεκινούν με τη διαδικασία του Listening όπου ακούνε ερωτήσεις και επιλέγουν μια από τις τρεις απαντήσεις. Μετά ακολουθεί το Reading όπου οι εξεταζόμενοι διαβάζουν μικρά ή μεγαλύτερα κείμενα και καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που είναι σωστή η μια από τις τρείς. Δεν υπάρχει έκθεση ή προφορικό μέρος.

Πιστοποίηση Ισπανικών LanguageCert

 

Μαθαίνετε ποιο πιστοποιητικό λάβατε βάση της βαθμολογίας σας στο τέλος της εξέτασης, ενώ μεσολαβούμε για να λάβετε το πτυχίο σας άμεσα.

Γίνε… OKALITEROS

OKALITEROS CIRCLE

Υποψήφιοι

ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι για την Πιστοποίηση των Ισπανικών τους σε ΚΠΓ και LanguageCert
0
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ OKALITEROSGR - Copy

Χρησιμοποιείται για:

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ