Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

LRN WOMAN

Εξ αποστάσεως ή δια ζώσης Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών LRN από το Πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Πάρτε άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για B2, C1, C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ από το σπίτι σας ή το χώρο μας ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ή με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ και στις 4 ενότητες (Reading, Listening,΅ Writing, Speaking) για άμεση μοριοδότηση!

 • Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης και ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το αποτέλεσμα.
 • Εξετάσεις 2 φορές το χρόνο
 • Ρωτήστε μας και για τις ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ εξετάσεις ως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ από την LRN.
 

Το LRN Speaking Syllabus for Levels B1, B2, C1, C2, εκδίδεται στην αρχή της σχολικής χρονιάς και είναι μια τράπεζα θεμάτων, που βοηθάει στην καλύτερη προετοιμασία του Υποψήφιου για το Section 2 του Speaking.

Τα θέματα, που περιέχονται σε αυτό, μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην προετοιμασία σας για τις ερχόμενες Εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως σε διάστημα δύο εβδομάδων, πριν από την ημερομηνία των Εξετάσεων, θα ανακοινωθούν τα τελικά πέντε θέματα που προέρχονται από το Syllabus διαφορετικά για κάθε επίπεδο. Τότε, θα μπορέσουν οι Υποψήφιοι να επιλέξουν το ένα θέμα που επιθυμούν ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής τους για να το παρουσιάσουν στην Προφορική Εξέταση.

Δείτε επιπλέον Δωρεάν Πλούσιο Υποστηρικτικό Υλικό που προσφέρει ο Φορέας LRN & Esolnet Hellas όπως:

 • Past papers
 • Grammar Syllabus with Exercises and Revision
 • Composition Notes
 • Teachers Handbook preparing Candidates for the LRN Speaking and Instructional Video
 • A Video on “How to Write a Friendly Letter” (B1-B2)
 • Videos with Mock Interviews on Esolnet Hellas Channel on YouTube.

Διαβαθμισμένη εξέταση με δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικού επιπέδου B2 έως C2

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το LRN EXAM είναι ενιαίο. Δίνεται όλο µαζί και οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το χρόνο τους, να επιστρέψουν σε ένα μέρος του Test, για να διορθώσουν ή να συµπληρώσουν ό,τι χρειαστεί.

Διάρκεια εξέτασης: 3 ώρες.

Το LRN EXAM αποτελείται από :

 
Skills
Parts
Marks C2
1. Listening
3 Sections
25
2. Writing
2 Sections
25
3. Reading and Use
4 Sections
25
4. Speaking
3 Sections
25

Πληροφορίες για τις εξετάσεις του C2

Εξετάσεις LRN 2022

Σας ενημερώνουμε πως οι Εξετάσεις LRN & Awards International για το 2022 θα διεξαχθούν ως εξής:

 • Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 (LRN)
 • Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 (LRN & Awards International)

 

                                                  2022 LRN Examination Fees      

LevelFees
LRN B185€
LRN B2165€
LRN C1160€
LRN C2185€

 

              2022 Awards International Examination Fees 

LevelFees
LEVEL 127€
LEVEL 229€
LEVEL 331€
LEVEL A133€
LEVEL A236€
 • Οι Εξετάσεις που εμπνέουν εμπιστοσύνη και αισιοδοξία.
 • Καινοτομίες που εξασφαλίζουν υψηλή βαθμολογία στο Writing & Speaking.
 • Προσιτές και Φιλικές εξετάσεις που απαλλάσσουν από το άγχος.
 • ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΕΠ – Δείτε και δείξτε σε όσους δε το πιστεύουν!
Απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση (07/02/2023)

B2

Καλή Γνώση
Lower

C1

Πολύ Καλή Γνώση Advance

C2

Άριστη Γνώση Proficiency

LRN WOMAN 2

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας

 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν Ειδικό Βιβλίο για τις LRN Εξετάσεις
  Για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο.
 4. On-line Grammar Exercises για όλα τα Επίπεδα
 5. Υποστηρικτικό Υλικό για το Use of English με 1.440 ασκήσεις που υπάρχουν στο Syllabus του Use of English. Είναι διαθέσιμες σε ηλεκτρονική μορφή και γίνεται αυτόματη διόρθωση των απαντήσεων.
 6. Composition Notes. Tα Composition Notes Booklets παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για τη δομή και το περιεχόμενο των Εκθέσεων LRN.

 7. Syllabus & Grammar Exercises. Τo Grammar Syllabus κάθε επιπέδου περιλαμβάνει την ύλη της Γραμματικής που χρειάζεται να γνωρίζουν οι Υποψήφιοι, καθώς και περίπου 360 ασκήσεις πάνω στα
  Γραμματικά Φαινόμενα. 

Περιγραφή

Το LRN – Learning Resource Network είναι η πιο σύγχρονη και φιλική εξέταση/πιστοποίηση Αγγλικών 4 γλωσσικών δεξιοτήτων (Speaking, Listening, Reading, Writing). 

Αναγνώριση ΑΣΕΠ & OFQUAL

Αναγνωρισμένο διεθνώς από το OFQUAL και από το ΑΣΕΠ στην Ελλάδα, το LRN απονέμεται από την ESOLNET HELLAS®, είναι διαπιστευμένο από το OFQUAL, τον μεγαλύτερο Βρετανικό οργανισμό διαπίστευσης των φορέων απονομής πιστοποιητικών και των ίδιων των πιστοποιητικών που εκδίδουν (δείτε την αναγνώριση του κάθε επιπέδου εδώ: B1, B2, C1, C2).

Ιδιαίτερη Προσέγγιση

Το LRN υιοθετεί μία ιδιαίτερη εξεταστική προσέγγιση κατά την οποία οι 4 γλωσσικές δεξιότητες εξετάζονται ολιστικά και όχι διακριτά, όπως ακριβώς συμβαίνει στην πραγματική ζωή. 

Υποστηρικτικό Υλικό

Στη σελίδα μας θα βρείτε πλούσιο Υποστηρικτικό υλικό (handbooks, δείγματα εξετάσεων, past papers κλπ). 

Δωρεάν Επανεξέταση

 • Οι υποψήφιοι που δεν καταφέρουν να πετύχουν το επίπεδο που επιθυμούν σε ένα από τα δύο μέρη της εξέτασης (προφορικό ή γραπτό) δικαιούνται για 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.
Εξετάσεις
Ελάτε στο χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να ορίσουμε μέρα και ώρα για τις εξετάσεις
Εγγραφή
Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία και τις πληρωμές που απαιτούνται ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου και να μην έχετε το άγχος ότι κάτι δε κάνατε σωστά
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης στο χώρο μας. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εγγύηση Αποτελέσματος
Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα που πιθανό να έχετε αν δώσετε εξετάσεις με βάση το επίπεδό σας και αν χρειαστεί παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ή με προνομιακή μεταχείριση όλη την προετοιμασία που απαιτείται μέχρι να είστε έτοιμοι να δώσετε για το πτυχίο που επιθυμείτε.
Εξετάσεις
Δηλώνουμε τις εξετάσεις. Παρέχουμε όλον τον εξοπλισμό αν χρειαστεί. Έχουμε επικοινωνία με το Customer Support για το οποιοδήποτε θέμα συμβεί κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ώστε να λυθεί άμεσα
Αποτελέσματα
Πολύ άμεσα μπορούμε να σας αποστείλουμε τη βεβαίωση ότι δώσατε εξετάσεις ή ότι λάβατε το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Αυτό δεν είναι το επίσημο πιστοποιητικό αλλά μπορείτε να το καταθέσετε αν έχετε κάποια αίτηση ή προκήρυξη που λήγει άμεσα. Το επίσημο πιστοποιητικό και αποτέλεσμα, μεσολαβούμε για να το λάβετε άμεσα.

Διοργανωτές

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ UP
okaliterosgr 833x634 square
LRN LOGO 1
ESOLNET HELLAS LOGO 2
LRN AUTHORISED CENTRE LOGO

Ο χώρος μας διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε περίπτωση που δε διαθέτετε δικό σας στο σπίτι ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Οι εξεταζόμενοι ξεκινάνε με τη διαδικασία του Listening όπου ακούνε ερωτήσεις και επιλέγουν μια από τις τρεις απαντήσεις. Μετά ακολουθεί το Reading όπου οι εξεταζόμενοι διαβάζουν μικρά ή μεγαλύτερα κείμενα και καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που είναι σωστή η μια από τις τρείς. Δεν υπάρχει έκθεση ή προφορικό μέρος.

Πτυχίο LRN

Mεσολαβούμε για να λάβετε το πτυχίο σας άμεσα, συνήθως μετά από δύο ημέρες.

Υποψήφιοι

ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων για την LTE Πιστοποίηση των Αγγλικών
0

Χρησιμοποιείται για: