Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων τα παιδιά μαθαίνουν Κινέζικα από πολύ μικρή ηλικία, μέσα σε προσαρμοσμένο περιβάλλον.  
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του παιδιού σας και να δούμε πώς μπορεί να μάθει σωστά Κινέζικα, με τα λιγότερα χρόνια σπουδών, αξιοποιώντας τα ταχύρρυθμα τμήματα και τα μέσα τεχνολογίας που μόνο εμείς διαθέτουμε. Έχετε δίπλα σας πάντα ένα Μέντορα σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.

Εσείς κερδίστε χρήματα αφού κάνετε ΔΥΟ χρονιές σε ΜΙΑ και αξιοποιήστε το χρόνο είτε για εκμάθηση οποιασδήποτε δεύτερης ξένης γλώσσας είτε για ότι εσείς επιθυμείτε.

Τα τμήματά μας καλύπτουν την ύλη από το επίπεδο Αρχαρίων μέχρι το Ανώτερο Επίπεδο. 

Ειδικά τμήματα Ενηλίκων, σε ιδιαίτερο μάθημα ή σε μικρά γκρουπ.

Δείτε στο τέλος της σελίδας τα Απίστευτα Δώρα Εγγραφής!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Κινεζικά

Τα κινέζικα διαφέρουν πολύ από όλες τις δυτικές γλώσσες που ξέρουμε. Η δυσκολία της γλώσσας έγκειται στα ιδεογράμματα (汉字,hànzi ). Κάθε ιδεόγραμμα είναι μια λέξη, δηλαδή δεν υπάρχει αλφάβητος. Όποτε πρέπει να απομνημονεύουμε το κάθε ιδεόγραμμα. Όμως τα κινέζικα έχουν πολύ απλή γραμματική: δεν έχουν γένη, δεν έχουν άρθρα, τα ρήματα, επίθετα, ουσιαστικά  δεν κλίνονται. Δεν έχουν χρόνους (οι χρόνοι χωρίζονται σε παρελθόν, παρόν και μέλλον). Καθώς και το συντακτικό τους είναι απλό, αλλά πολύ διαφορετικό από τις δυτικές γλώσσες, δηλαδή μιλάνε σχεδόν ανάποδα από ότι εμείς.

Τα κινέζικα έχουν περίπου 48.000 ιδεογράμματα, δηλαδή λέξεις. Κανένας όμως δεν ξέρει τόσα πολλά. Μέχρι και ο πιο μορφωμένος Κινέζος ξέρει περίπου μέχρι  8.000 ιδεογράμματα. Για να διαβάσουμε όμως το κάθε ιδεόγραμμα πρέπει να ξέρουμε και την φωνητική μορφή του (拼音, pīnyīn ), δηλαδή τον τρόπο που διαβάζεται με λατινικούς χαρακτήρες. Για παράδειγμα,το ιδεόγραμμα 妈妈  διαβάζεται māma και σημαίνει  μαμά. Άρα πρέπει να μάθουμε και τα τρία αυτά. Τα πινγιν λοιπόν είναι οι λατινικοί χαρακτήρες αλλά προφέρονται διαφορετικά από τα αγγλικά.

Επίσης, τα κινέζικα έχουν 4 τόνους που αλλάζουν τον τόνο της φωνής μας.

Οι εξετάσεις για το πτυχίο Κινέζικων HSK χωρίζονται σε 6 επίπεδα. To  1o επίπεδο είναι το χαμηλότερο και το 6o το υψηλότερο. Περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για την εξέταση ακουστικής κατανόησης και ανάγνωσης, καθώς και ασκήσεις γραφής στα τρία τελευταία διπλώματα.  (http://www.chinesetest.cn/gosign.do?id=1&lid=0).

Για να πάρουμε αυτά τα διπλώματα, μεταξύ άλλων, χρειάζεται να ξέρουμε ορισμένο αριθμό λέξεων. Για το πρώτο δίπλωμα οι λέξεις αυτές είναι 150 , για το δεύτερο δίπλωμα 300 , για το τρίτο 600, για το τέταρτο 1200, για το πέμπτο 2500 και για το έκτο δίπλωμα 5000 λέξεις. Οι προφορικές εξετάσεις δίνονται χωριστά και χωρίζονται σε τρία επίπεδα (HSKK1-3).

 

Οι οργανισμοί που διοργανώνουν εξετάσεις Κινεζικής γλώσσας στην Ελλάδα είναι οι κάτωθι :

Οι καθηγητές μας είναι Πτυχιούχοι του Ανώτατου Διπλώματος HSK6 με πάνω απο 20 έτη διδακτικής και επαγγελματικής εμπειρίας. Είναι είτε Έλληνες είτε Κινέζοι.
Όλα τα μαθήματα υποστηρίζονται εξ αποστάσεως και δια ζώσης

Οφέλη

 

 • Ακριβής προσομοίωση της γραπτής εξέτασης
 • Παροχή υποστηρικτικού υλικού
 • Άνετη και φιλική εμπειρία εξέτασης
 • Ευέλικτες Ημερομηνίες Εξετάσεων
 • Έως 2 εξεταστικές ετησίως
 • Δωρεάν Επανεξέταση
 • Εγγραφές έως 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις
 • Ιδανικό για Ενήλικες
 • Δια βίου Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά
 • Δυνατότητα εξέτασης με on line επιτήρηση (proctoring)
 • Demo για την προετοιμασία των υποψηφίων

Χαρακτηριστικά

 

 • Το μοναδικό πιστοποιητικό που κατοχυρώνει τις επιτυχημένες δεξιότητες εφ όρου ζωής
 • Προφορικά δια ζώσης: 1 εξεταστής με 1 εξεταζόμενο
 • Κοινό format σε όλα τα επίπεδα
 • Μόνο ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (a, b, c)

 

 

book

Δωρεάν

Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας
 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο σε όποιο επίπεδο επιθυμείτε.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ OKALITEROSGR - Copy

Υποψήφιοι

0
ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων για την Πιστοποίηση των Κινεζικών
OKALITEROS CIRCLE

Χρησιμοποιείται για: