Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Δια ζώσης Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών NOCN από το Πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι 

H GlobalCert είναι Διεθνής Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Συστημάτων Διαχείρισης, αναγνωρισμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. – Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης κατά ΕΛΟΤ EN ISO / IEC 17024:2012 για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε φυσικά πρόσωπα σε 14 Επαγγελματικούς Τομείς και σε περισσότερα από 150 σχήματα πιστοποίησης. 

Πάρτε άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για B2, C1, C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ με τις εξετάσεις να γίνονται στο χώρο μας στο Speaking και σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία για το Reading, Listening, Writing.

 • Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης και ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το αποτέλεσμα.
 • Εξετάσεις κάθε μήνα
 • Στοχευμένη προετοιμασία σε όλες τις ενότητες ώστε να πετύχετε γρήγορα, εύκολα και ΣΙΓΟΥΡΑ το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το NOCN, o μεγαλύτερος Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης (βάσει επίσημου ranking) με διεθνή αναγνώριση και δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, σε αποκλειστική συνεργασία με την GlobalCert και OKALITEROS.GR θα διεξάγουν στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο τις νέες Computer Based εξετάσεις για τα πιστοποιητικά NOCN ESOL International στα επίπεδα Β1, Β2, C1 & C2.

Τα πιστοποιητικά είναι Αναγνωρισμένα από το Ofqual και αποδεκτά από το ΑΣΕΠ.

Οφέλη

 

 • Ακριβής προσομοίωση της γραπτής εξέτασης
 • Παροχή υποστηρικτικού υλικού
 • Άνετη και φιλική εμπειρία εξέτασης
 • Ευέλικτες Ημερομηνίες Εξετάσεων
 • Έως 6 εξεταστικές ετησίως
 • Δωρεάν Επανεξέταση
 • Εγγραφές έως 2 εβδομάδες πριν τις εξετάσεις
 • Ιδανικό για Ενήλικες
 • Αναγνωρισμένο από το Ofqual
 • Αποδεκτό από το ΑΣΕΠ
 • Δια βίου Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά
 • Δυνατότητα εξέτασης με on line επιτήρηση (proctoring)
 • Demo για την προετοιμασία των υποψηφίων

 

Χαρακτηριστικά

 

 • Το μοναδικό πιστοποιητικό που κατοχυρώνει τις επιτυχημένες δεξιότητες δια βίου
 • Near Pass – όταν σε μια δεξιότητα ο βαθμός είναι έως και 3 μονάδες κάτω από τη βάση, απόκτηση πιστοποιητικού
 • Προφορικά δια ζώσης: 1 εξεταστής με 1 εξεταζόμενο
 • Κοινό format σε όλα τα επίπεδα
 • Ειδικές συνθήκες για τους υποψήφιους με μαθησιακές/άλλες δυσκολίες
 • Μόνο ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (a, b, c)

 

OKALITEROS.GR LOGO NEW 771x766 square
 • ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΕΠ – Δείτε και δείξτε σε όσους δε το πιστεύουν!
Απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση (σελίδα 2)

B2

Καλή Γνώση
Lower

C1

Πολύ Καλή Γνώση Advance

C2

Άριστη Γνώση Proficiency

1. Εύκολες εξετάσεις σε Reading, Listening, Speaking, Writing

2. Εξετάσεις κάθε μήνα

3. Γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και σίγουρα αποτελέσματα των στόχων σας με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

4. Οι προφορικές εξετάσεις και όλη η προετοιμασία γίνονται στο κέντρο μας 

Εξετάσεις
Ελάτε στο χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να ορίσουμε μέρα και ώρα για τα μαθήματα και τις εξετάσεις
Εγγραφή
Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία και τις πληρωμές που απαιτούνται ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου και να μην έχετε το άγχος ότι κάτι δε κάνατε σωστά
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης στο χώρο μας. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εγγύηση Αποτελέσματος
Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα που πιθανό να έχετε αν δώσετε εξετάσεις με βάση το επίπεδό σας και αν χρειαστεί παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ή με προνομιακή μεταχείριση όλη την προετοιμασία που απαιτείται μέχρι να είστε έτοιμοι να δώσετε για το πτυχίο που επιθυμείτε.
Εξετάσεις
Δηλώνουμε τις εξετάσεις για την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε, στο χώρο μας ή στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Παρέχουμε όλον τον εξοπλισμό αν χρειαστεί. Έχουμε επικοινωνία με το Customer Support για το οποιοδήποτε θέμα συμβεί κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ώστε να λυθεί άμεσα
Αποτελέσματα
Αποτελέσματα μόλις σε ένα μήνα. Αναλαμβάνουμε την μετάφραση και επικύρωση εις διπλούν του Πιστοποιητικού σας με συνεργαζόμενο Δικηγορικό Γραφείο.

Διοργανωτές

book

Δωρεάν

Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας
 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο σε όποιο επίπεδο επιθυμείτε.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών
  Για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο.

Διαδικασία Εξέτασης

Οι NOCN εξετάσεις γίνονται δια ζώσης και περιλαμβάνουν τις 4 ενότητες, γραπτά, έκθεση, προφορικά, ακουστικό μέρος. Διενεργούνται κάθε μήνα και έχουμε μεγάλη εμπειρία, τεράστιο σε όγκο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και 100% ποσοστό επιτυχίας.

Οι εξετάσεις των προφορικών γίνονται στον ολοκαίνουργιο χώρο μας στους Αγίους Αναργύρους, σε ένα ευχάριστο και εμψυχωτικό περιβάλλον. Τα υπόλοιπα μέρη γίνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αττικής και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Διάρκεια

120 – 160 Λεπτά

Μέθοδος 

Γραπτά με Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, Έκθεση, Προφορικά, Ακουστικό

Πιστοποιητικό NOCN

Μαθαίνετε ποιο πιστοποιητικό λάβατε βάση της βαθμολογίας σας στο τέλος της εξέτασης, ενώ μεσολαβούμε για να λάβετε το πτυχίο σας άμεσα, συνήθως μετά από δύο ημέρες.

Υποψήφιοι

ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων για την LTE Πιστοποίηση των Αγγλικών
0

Χρησιμοποιείται για:

Η στρατηγική συνεργασία της GlobalCert με το NOCN, τον μεγαλύτερο Φορέα Πιστοποίησης της Μ. Βρετανίας και αναγνωρισμένο από το Ofqual οδήγησε την πιστοποίηση NOCN στην Αγγλική Γλώσσα στα επίπεδα από Β1 έως C2 στην 1η θέση στην επιλογή των υποψηφίων. Η GlobalCert είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του NOCN στην πιστοποίηση της Αγγλικής γλώσσας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η επιτυχημένη αυτή πορεία επισφραγίστηκε όταν η GlobalCert και ο NOCN ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια καινοτόμο On line εξεταστική διαδικασία δίνοντας λύση σε χιλιάδες υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα την περίοδο της πανδημίας αλλά και εγκαινιάζοντας ένα νέο σύγχρονο και ευέλικτο τρόπο εξέτασης διατηρώντας υψηλό το επίπεδο της αξιοπιστίας και της διαφάνειας. Η GlobalCert σε αποκλειστική συνεργασία με το NOCN θα διεξάγουν στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο τις νέες Computer Based εξετάσεις για τα πιστοποιητικά NOCN ESOL International στα επίπεδα Β1, Β2, C1 & C2.

Η NOCN On line (Computer Based Exam) εξέταση της Αγγλικής Γλώσσας είναι η μόνη πλήρως εξομοιωμένη με τις γραπτές εξετάσεις και ο υποψήφιος υποστηρίζεται τεχνικά από τη δήλωση συμμετοχής του έως και την ολοκλήρωση της εξέτασης. Τα πιστοποιητικά είναι Αναγνωρισμένα από το Ofqual και αποδεκτά από το ΑΣΕΠ.

Η φιλοσοφία της GlobalCert και του NOCN είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που οι υποψήφιοι αντιλαμβάνονται τις εξετάσεις και να τους οδηγήσουμε σε μία εξεταστική διαδικασία ευχάριστη που θα αναδείξει τις γνώσεις τους με παιδαγωγικό και σύγχρονο τρόπο βαθμολογώντας θετικά την προσπάθειά τους.

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ