Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Δια ζώσης Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών απο το ANGLIA – AIM Qualifications από το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι  

Πάρτε άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για B2, C1, C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! 

100% σχεδόν επιτυχία στο Proficiency

 • Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι   προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης και ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ το αποτέλεσμα.
 • Εξετάσεις κάθε μήνα στο χώρο μας!

Τα ANGLIA AIM QUALIFICATIONS είναι πτυχία Αγγλικών φιλικά προς τους υποψήφιους και αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Οι εξετάσεις Anglia διενεργούνται με βασικό κριτήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχονται στους υποψηφίους.

Τα πτυχία Anglia Aim Qualifications είναι αναγνωρισμένα από το Ofqual και το ΑΣΕΠ, είναι πλήρως εναρμονισμένα με το CEFR (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσομάθειας) και γίνονται δεκτά σε γνωστά Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.;Agioi

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 • ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΕΠ – Δείτε και δείξτε σε όσους δε το πιστεύουν!
Απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση (07/02/2023)

B2

Καλή Γνώση
Lower

C1

Πολύ Καλή Γνώση Advance

C2

Άριστη Γνώση Proficiency

1. Εύκολη εξέταση σε writing, reading, listening, speaking

2. Εξετάσεις κάθε μήνα στο χώρο μας – ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

3. Γρήγορη και ευέλικτη εξέταση

Εξετάσεις
Ελάτε στο χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να ορίσουμε μέρα εξετάσεων
Εγγραφή
Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία και τις πληρωμές που απαιτούνται ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου και να μην έχετε το άγχος ότι κάτι δε κάνατε σωστά
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης της εξέτασης στο χώρο μας. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εγγύηση Αποτελέσματος
Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα που πιθανό να έχετε αν δώσετε εξετάσεις με βάση το επίπεδό σας και αν χρειαστεί παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ή με προνομιακή μεταχείριση όλη την προετοιμασία που απαιτείται μέχρι να είστε έτοιμοι να δώσετε για το πτυχίο που επιθυμείτε.
Εξετάσεις
Δηλώνουμε τις εξετάσεις για την ημέρα που επιθυμείτε, στο χώρο μας.
Αποτελέσματα
Λίγες μέρες μετά τις εξετάσεις βγαίνει η η ηλεκτρονική βεβαίωση ότι δώσατε εξετάσεις και λάβατε την βαθμολογία. Αυτό δεν είναι το επίσημο πιστοποιητικό αλλά μπορείτε να το καταθέσετε αν έχετε κάποια αίτηση ή προκήρυξη που λήγει άμεσα. Το επίσημο πιστοποιητικό και αποτέλεσμα, μεσολαβούμε για να το λάβετε άμεσα, σε σχεδόν ένα μήνα.

Διοργανωτές

book

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας

 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών
  Για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο.

Διαδικασία Εξέτασης

Οι ANGLIA EXAMS πραγματοποιούνται στο ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Ο υποψήφιος δίνει εξετάσεις και στις 4 ενότητες σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον. Μαθαίνει σε λίγες μέρες την βαθμολογία του και λαμβάνει το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό του 6 ημέρες μετά για κατάθεση σε οποιαδήποτε προκήρυξη. Το επίσημο πιστοποιητικό εκδίδεται λίγες μέρες μετά. 

Πτυχίο AIM  

 

Μαθαίνετε ποιο πιστοποιητικό λάβατε βάση της βαθμολογίας σας λίγες μέρες μετά την εξέταση, ενώ μεσολαβούμε για να λάβετε το πτυχίο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υποψήφιοι

ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων για την LTE Πιστοποίηση των Αγγλικών
0

Χρησιμοποιείται για:

ΓΙΑ ΠΟΙΌΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;

Τα πτυχία Αγγλικών  έχουν σκοπό να πιστοποιήσουν τις ικανότητες ενός στελέχους σε ότι αφορά την επαγγελματική του δραστηριότητα και να τον βοηθήσουν στην επαγγελματική του ανέλιξη στην ιεραρχία.

Αποτελούνται από 4 επίπεδα (A2+, B1, B2 & C1) και οι πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες από το Ofqual (Επίπεδα 1, 2, 3 και 4 αντίστοιχα).

C.I.T.E. EXAMINATIONS  είναι το πιστοποιητικό του Anglia για τους καθηγητές Αγγλικής – Certificate for International Teachers of English.

Το C.I.T.E. διέπεται από την ίδια αρχή – όπως όλα τα πιστοποιητικά Αγγλικών ειδικού τύπου. Και αυτή η εξειδικευμένη πιστοποίηση είναι η πιστοποίηση διδασκαλίας Αγγλικής γλώσσας.

Οποιοσδήποτε θέλει να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στα Αγγλικά μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις   Anglia. Δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας για τους υποψηφίους και μπορεί κάποιος να δώσει εξετάσεις πιστοποίησης σε οποιοδήποτε επίπεδο κριθεί από τον καθηγητή του ότι είναι έτοιμος.

Οι υποψήφιοι δίνουν για την πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας Anglia για ένα πλήθος λόγων. Κάποια Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο δέχονται το Anglia Proficiency σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να σπουδάσει σε αυτά. Επιπλέον αποτελεί σημαντικό τυπικό προσόν στο βιογραφικό ενός εργαζομένου, ενώ η αποδοχή του από το ΑΣΕΠ δίνει την ευκαιρία στους κατόχους να διεκδικήσουν μια θέση στο Ελληνικό Δημόσιο.

Λίγα λόγια για τις ANGLIA EXAMS

Οι πρώτες εξετάσεις διενεργήθηκαν στην Κύπρο το 1994 και σήμερα γίνονται σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο. Από το 2014 η συνεργασία Anglia και Aim Qualifications πήρε την έγκριση Ofqual για τα εξής 4 επίπεδα:

 • B1 (Aim Qualifications Entry Level in ESOL International- Anglia Intermediate)
 • B2 (Aim Qualifications Level 1 Certificate in ESOL International- Anglia Advanced)
 • C1 (Aim Qualifications Level 2- Anglia Proficiency)
 • C2 (Aim Qualifications  Level 3- Anglia Masters)
H ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΩΓΥΡΩΝ, ο κορυφαίος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες σε ποιότητα και πλήθη σπουδαστών και επιτυχόντων, σε συνεργασία με τον OKALITEROS.GR παρέχει ταχύρρυθμα προγράμματα για την απόκτηση των πτυχίων Anglia, με ευέλικτα ωράρια, φιλικά δίδακτρα και χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ ώρες υποστήριξης.
 

Σε κάθε επίπεδο των εξετάσεων Anglia οι υποψήφιοι εξετάζονται στις εξής ενότητες:

 • Reading and writing
 • Listening
 • Speaking

Το Speaking αποτελεί ξεχωριστή ενότητα της εξέτασης Anglia Aim Qualifications και δίνεται ξεχωριστό πιστοποιητικό. Μπορεί να δοθεί στο ίδιο ή και σε διαφορετικό επίπεδο ανάλογα με τις προφορικές ικανότητες του υποψηφίου.

Ενδεικτικά τα μέρη της εξέτασης Anglia Aim Qualifications B2 (Level 1) είναι ως εξής: (Στα υπόλοιπα επίπεδα η εξέταση ακολουθεί τον ίδιο σκελετό, με κάποιες διαφοροποιήσεις)

Reading and Writing (Διάρκεια 2 ώρες και 30 λεπτά)

Section 1 (Writing)
1 Έκθεση 200-250 λέξεων (επιλογή από 4 θέματα πχ. περιγραφή, αναφορά, έκθεση ιδεών)

Section 2 (Writing)
1 επίσημο γράμμα 80-100 λέξεων
1 ανεπίσημο γράμμα 50 λέξεων

Section 1 (Reading)
1 κείμενο με ερωτήσεις κατανόησης κειμένου

Section 2 (Reading)
5 σύντομα κείμενα- αντιστοίχιση με 7 προτάσεις

Section 3 (Reading)
10 ερωτήσεις Γραμματικής με 4 απαντήσεις πολλαπλών επιλογών (a, b, c,d) η καθεμία

Section 3 (Writing)
5 ερωτήματα transformation (μετατροπή προτάσεων)

Section 4 (Reading)
10 προτάσεις- Συμπλήρωση κενών

Section 5 (Reading)
10 προτάσεις- Συμπλήρωση κενών με παράγωγα λέξεων

Listening (Διάρκεια 30 λεπτά)

Χωρίζεται σε 3 μέρη. Όλα τα μέρη ακούγονται 2 φορές.

Section 1
Οι υποψήφιοι του Anglia Aim Qualifications ακούνε ένα διάλογο και συμπληρώνουν 10 κενά με πληροφορίες που άκουσαν.

Section 2
Οι υποψήφιοι ακούνε ένα απόσπασμα από ραδιοφωνικές ειδήσεις και απαντάνε σε ερωτήματα: True/ False/ Unstated

Section 3
Οι υποψήφιοι ακούνε 5 μονολόγους και απαντάνε σε 2 ερωτήματα πολλαπλών επιλογών για κάθε μονόλογο.

Speaking (Διάρκεια 20 λεπτά)

Section 1 (2-4 λεπτά)
Οι 2 υποψήφιοι του Anglia Aim Qualifications συστήνονται και ρωτάνε ο ένας τον άλλο γενικές ερωτήσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντα, τις ασχολίες, τα σχέδια τους για το μέλλον κλπ.

Section 2 (8-10 λεπτά)
Ο κάθε υποψήφιος κάνει μια σύντομη παρουσίαση 2-3 λεπτών πάνω σε ένα θέμα που έχει ήδη επιλέξει και προετοιμάσει από λίστα θεμάτων που έχει ανακοινωθεί πριν τις εξετάσεις. Στη συνέχεια ο κάθε υποψήφιος σχολιάζει την παρουσίαση του άλλου υποψηφίου για 3 περίπου λεπτά, καθοδηγούμενος από τον εξεταστή.

Section 3 (περίπου 8 λεπτά)
Οι υποψήφιοι του Anglia Aim Qualifications επιλέγουν τυχαία μια κάρτα με ένα θέμα συζήτησης και επιχειρήματα/ επικεφαλίδες. Συζητούν και διαπραγματεύονται μεταξύ τους για την σπουδαιότητα των επιχειρημάτων αιτιολογώντας τις απόψεις τους.

Anglia Aim Qualifications: Βαθμολογία

Η βάση επιτυχίας στις εξετάσεις είναι:

Anglia Aim Qualifications B1 (Entry Level): 50%
Anglia Aim Qualifications B2 (Level 1): 50%
Anglia Aim Qualifications C1 (Level 2): 50%
Anglia Aim Qualifications C2 (Level 3): 65%

Εάν ο υποψήφιος αποτύχει σε οποιοδήποτε μέρος της εξέτασης Anglia Aim Qualifications  ή και στα 2, έχει το δικαίωμα δωρεάν επανεξέτασης μέσα σε 12 μήνες από την ημέρα της πρώτης συμμετοχής τους στην εξέταση.

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ