Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

Εξ αποστάσεως ή δια ζώσης Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση ΙΤΑΛΙΚΩΝ από το Πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι  

Πάρτε άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας ΙΤΑΛΙΚΩΝ με δια βίου ισχύ για B2, C1, C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ με μαθήματα από το σπίτι σας.

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι προσφέρει σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό ΔΩΡΕΑΝ τεστ προσομοίωσης της εξέτασης.

 • ΚΠΓ
 • CELI 5
 • PLIDA 
 • DIPLOMA SUPERIORE DI LINGUA E CULTURA ITALIANA
 • DIPLOMA DI TRADUTTORE

 

PLIDA Società Dante Alighieri
 Η Società Dante Alighieri διοργανώνει τις εξετάσεις  PLIDA για όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν ακριβώς το επίπεδο εξοικείωσης τους στην ιταλική γλώσσα και να λάβουν μια επίσημη αναγνώριση της ικανότητας τους.
Οι εξετάσεις αυτές διεξάγονται δύο φόρες τον χρόνο σε έξι επίπεδα από το Α1 έως το C2 που αντιστοιχούν στα επίπεδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς. Η πιστοποίηση χορηγείται από την «Εταιρεία Dante Alighieri» της Ρώμης δια μέσου της Ελληνικής Επιτροπής Αθηνών και είναι αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας.

Τα σχετικά διπλώματα εκδίδονται με το σήμα και την επιστημονική επάρκεια του Πανεπιστημίου LA SAPIENZA της Ρώμης. Εξετάσεις γίνονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά.
Επίσης όσοι έχουν αποτύχει σε μια, δυο ή τρεις δοκιμές των εξετάσεων μπορούν να διατηρήσουν την βαθμολογία τους στις δοκιμασίες που απέτυχαν για τις επόμενες εξεταστικές εντός ενός έτους από την ημερομηνία του διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά και μπορούν να επαναλάβουν τις δοκιμασίες που απέτυχαν σε περισσότερες απο μία εξεταστικές αλλά πάντα εντός ενός έτους (365 ημέρες).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΣΕΠ 

Απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση

B2

Καλή Γνώση
Lower

C1

Πολύ Καλή Γνώση Advance

C2

Άριστη Γνώση Proficiency

1. Επιλέξτε τμήμα με 1 ή 2 δίωρα μαθήματα εξ αποστάσεως ή δια ζώσης την εβδομάδα

2. Διάρκεια προγράμματος 6 μήνες μόνο ή και λιγότερους για υπερταχύρρυθμο!

3. Εγγύηση λήψης πιστοποιητικού

Μαθήματα
Εξ αποστάσεως απο ειδική πλατφόρμα. Δίωρο μάθημα, μια φορά την εβδομάδα. Επιλογή και για 2 δίωρα μαθήματα την εβδομάδα. Δυνατότητα δια ζώσης μαθήματος στο χώρο μας.
Ασύγχρονη Εκπαίδευση
Τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται για να τα παρακολουθήσει ο υποψήφιος ξανά ή να τα δει αυτός που δε μπόρεσε να είναι παρόν στο μάθημα.
Δωρεάν Υλικό Προετοιμασίας
Σας προετοιμάζουμε με δωρεάν επιπλέον έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό. Δε θα το βρείτε πουθενά αλλού!
Εξετάσεις
Δηλώνουμε τις εξετάσεις και αναλαμβάνουμε την όλη διαδικασία
Αποτελέσματα
Αποτελέσματα των εξετάσεων σε λίγες εβδομάδες με τη διαδικασία της επίσπευσης.

Διοργανωτές

book

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό Προετοιμασίας

 1. Υλικό Προετοιμασίας
  Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Άγιοι Ανάργυροι σας παρέχει ολοκληρωμένο υλικό προετοιμασίας ώστε να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο.
 2. Δωρεάν Τεστ Προσομοίωσης
  Παρέχουμε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης ώστε να είστε σίγουροι για το επίπεδο σας πριν την τελική εξέταση και να δοκιμαστείτε σε πραγματικές συνθήκες και χρόνο. Το διαθέσιμο υλικό ανανεώνεται συνεχώς
 3. Δωρεάν μαθήματα Ιταλικών
  Για να φτάσετε γρήγορα και σίγουρα στο επιθυμητό επίπεδο. Γίνονται προς το τέλος της προετοιμασίας για κάλυψη τυχών κενών.

Περιγραφή Μαθημάτων
Τα μαθήματα Ιταλικών κάθε επιπέδου είναι φιλικά προς τον μαθητή και διαθέτουν θεματολογία από την σύγχρονη πραγματικότητα. Βελτιώνουν και τα τέσσερα είδη δεξιοτήτων: γραμματική, λεξιλόγιο, γραπτό, προφορικό και ακουστικό λόγο, έχουν ενιαίο Format σε όλα τα επίπεδα, ερωτήσεις με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής (Multiple choice).

Πιστοποίηση
Όλα μας τα Πιστοποιητικά είναι αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ και καλύπτουν τις ανάγκες κατανόησης των μαθητών. Τα προγράμματα είναι ταχύρρυθμα, υψηλής ποιότητας , τα οποία περιλαμβάνουν παράδοση, εξέταση και αφομοίωση προς απόκτηση των αναγκαίων για το επίπεδο χρηστικών ικανοτήτων στον γραπτό και προφορικό λόγο.  Έχοντας ένα ευρύ λεξιλογικό ρεπερτόριο και το γραμματικό έλεγχο πολύπλοκων δομών, μπορεί να παρακολουθεί ή να συνομιλεί άνετα και κατάλληλα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και της προσωπικής του ζωής.

Στόχοι των μαθημάτων
Τα μαθήματα στοχεύουν στο επίπεδο της ιταλικής γλώσσας όπως περιγράφεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (ΚΕΠΑ) και στην απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού απο τον ΑΣΕΠ για προκηρύξεις δημοσίου.

Πιστοποίηση PLIDA

 

Γρήγορη έκδοση πιστοποιητικού με διαδικασία επίσπευσης, δεν χρειάζεται μετάφραση και επικύρωση

Πιστοποίηση ΚΠΓ Ιταλικών και άλλων φορέων

 

Γρήγορη έκδοση πιστοποιητικού, δεν χρειάζεται μετάφραση και επικύρωση

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ OKALITEROSGR - Copy

Υποψήφιοι

0
ενήλικες και μαθητές κάθε χρόνο, εμπιστεύονται την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίων Αναργύρων για την LTE Πιστοποίηση των Αγγλικών
OKALITEROS CIRCLE

Χρησιμοποιείται για:

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ