Skip to content
Σημασία δεν έχει πόσο καλός είσαι, αλλά πόσο καλός θέλεις να γίνεις (Πολ Αρντέν, 2014).

Γίνε… OKALITEROS

ΤΕΦΑΑ - IDEF

ΝΟΜΙΚΗ - ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ - ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Κάνε τη διαφορά και απέκτησε εξ αποστάσεως Πτυχίο στη Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό αναγνωρισμένο από το ΑΤΕΕΝ ως ισότιμο με το αντίστοιχο των Ελληνικών ΑΕΙ. Δε χρειάζεται να περιμένεις τις Πανελλήνιες, γίνε ανταγωνιστικός στον τόπο που επιλέγεις να ζήσεις.

Το τμήμα «Επιστήμες & Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF προσφέρει ένα υψηλό και σύγχρονο επίπεδο ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής για εκείνους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.

Τα μαθήματα διδάσκονται στα Ελληνικά και οι φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord και έχουν την ίδια φοιτητική κάρτα και την ίδια φοιτητική ιδιότητα με τους φοιτητές της Γαλλίας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών ετών φοίτησης απονέμεται στους φοιτητές το πτυχίο Licence του τμήματος «Επιστήμες & Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» από το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord.

Γίνε… okaliteros

🎓 Διάρκεια σπουδών:  3 έτη

🎓 Τίτλος πτυχίου:  Πτυχίο ΤΕΦΑΑ

🎓 Επίπεδο σπουδών:  Bachelor Degree

🎓 Γλώσσα διδασκαλίας:  Ελληνικά Α Β Γ έτος, Γαλλικά Δ έτος

🎓 Τύπος σπουδών:  Full time 

🎓 Κριτήρια εισδοχής:  Απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Επικοινωνήστε με τον okaliteros για να μάθετε πως μπορείτε να φοιτήσετε με 50% έκπτωση!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

To 1995 πραγματοποιείται η σύμπραξη μεταξύ του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF και του Γαλλικού Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord. Μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2009,  το IdEF αποκτά την άδεια ίδρυσης κολλεγίου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το 2010 αποτελεί έτος σταθμό καθώς το

IdEF γίνεται το 1ο  ιδιωτικό κολλέγιο με αναγνώριση πτυχίων

από το ΣΑΕΠ του Υπουργείου Παιδείας και το πρώτο κολλέγιο του οποίου οι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ συμμετέχουν ισότιμα.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ αναγνώρισης

Μήνυμα Προέδρου

 

Αγαπητοί φοιτητές,
Επειδή κανένας δεν είναι ευτυχισμένος αν εξασκεί σε όλη του τη ζωή ένα επάγγελμα που δεν τον ενδιαφέρει αλλά οδηγήθηκε σ’αυτό μόνο και μόνο γιατί κάποια στιγμή της ζωής του δεν έκανε τη σωστή επιλογή, 

μην αντιμετωπίσετε την επιλογή σπουδών με προχειρότητα

.

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μέσω του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης δημιουργούν ένα σύγχρονο πλαίσιο αναγνώρισης των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων.

Στην εποχή των διπλών εθνικών πτυχίων με διδασκαλία σε τρεις Ευρωπαϊκές γλώσσες, τα προγράμματα σπουδών του ιδιωτικού κολλεγίου IdEF και του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord συνιστούν την πλέον αξιόπιστη ακαδημαϊκή πρόταση στην Ελλάδα.

Εμμανουήλ ΑΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ, Πρόεδρος του IdEF

Συνεργάτες

OKALITEROS.GR LOGO NEW 771x766 square
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ & ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ IdEF

Το ιδιωτικό κολλέγιο Institution d’Etudes Francophones (IdEF) άρχισε τη λειτουργία του το 1995 συμπράττοντας με το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord, με σκοπό την παροχή των ακαδημαϊκών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Paris 13 στην Ελλάδα. Οι φοιτητές του IdEF είναι κανονικά εγγεγραμμένοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord, έχουν την ίδια φοιτητική ιδιότητα και λαμβάνουν την ίδια εκπαίδευση με τους φοιτητές που σπουδάζουν στο Παρίσι.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε κύκλου σπουδών (LICENCE, MASTER) το Sorbonne Paris Nord απονέμει στους Έλληνες πτυχιούχους τα Εθνικά Γαλλικά πτυχία και master Νομικής και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού , όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους Γάλλους φοιτητές. Τα πτυχία είναι υπογεγραμμένα από τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord και από τον Πρύτανη της Ακαδημίας και αναγνωρίζονται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο ως πτυχία της Σορβόννης. Στην Ελλάδα η αναγνώριση γίνεται από το ΣΑΕΠ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων δυνάμει του ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222Α’). Το IdEF λειτουργεί ως κολλέγιο αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Y.A. 103548/IA/10-9-2012, ΦΕΚ 2566Β’) και κατά το ιδρυτικό καταστατικό του είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Το Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord και το ιδιωτικό κολλέγιο IdEF εφαρμόζουν ακριβώς την ίδια πολιτική σε ότι αφορά τους φοιτητές. Για το σκοπό αυτό δίνεται μεγάλη σημασία στην υποδοχή τους, στην προσαρμογή τους, στον προσανατολισμό τους και την επιτυχία τους.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ SORBONNE PARIS NORD 

Το Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord είναι ένα από τα σημαντικότερα Δημόσια Γαλλικά Πανεπιστήμια πολλαπλών κατευθύνσεων. Αριθμεί σήμερα περισσότερους από 25.000 φοιτητές σε όλο το φάσμα των ακαδημαϊκών σπουδών. Βρίσκεται στην βόρεια περιφέρεια του Παρισιού και είναι εγκατεστημένο σε πέντε Πανεπιστημιουπόλεις.

Το Sorbonne Paris Nord είναι ένα σύγχρονο και γεμάτο δυναμισμό Πανεπιστήμιο, διεθνώς αναγνωρισμένο και ευρέως γνωστό για την ποικιλία των επιστημονικών κατευθύνσεων που παρέχει. Συνδυάζει το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης και τις απαιτήσεις μιας ανώτατης εκπαίδευσης με την επαγγελματική εξειδίκευση σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Αυτό σημαίνει ότι δίνεται μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση, που αποσκοπεί στη διαμόρφωση στελεχών και επαγγελματιών υψηλής ποιότητας.»

OKALITEROS.GR ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ