Επενδυτικά Εργαλεία

Υπάρχουν πολλά επενδυτικά εργαλεία για να βοηθούν τους επενδυτές να διατηρούν τον έλεγχο των επενδύσεών τους και να έχουν σφαιρική εικόνα και άμεση πρόσβαση.

Εργαλεία | Κάνω τη ζωή μου εύκολη

 

Επενδυτικά εργαλεία

Περιεχόμενα [show]

Χτίζω την εργαλειοθήκη μου και την αξιοποιώ όπου χρειάζεται.


Πρόγραμμα διαχείρισης και επίβλεψης χαρτοφυλακίουΜε το Ζωντανό Οικονομικό Ημερολόγιο, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα σημαντικά γεγονότα που κατευθύνουν τις χρηματιστηριακές αγορές. Μπορείτε να τροποποιήσετε το ημερολόγιό σας βάζοντας φίλτρα ανάλογα με το νόμισμα, τη σημασία του γεγονότος και το ημερολογιακό εύρος. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για θεμελιώδεις επενδυτές.


Χρησιμοποιήστε τον μετατροπέα νομισμάτων για μετατροπή οποιουδήποτε ποσού από ένα νόμισμα σε άλλο. Ο μετατροπέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα βασικά νομίσματα όπως επίσης και για τα εξωτικά. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες ημερομηνίες προκειμένου να δείτε τις τιμές αγοράς της ημέρας. Ο μετατροπέας σας επιτρέπει να μεταφερθείτε μεταξύ των επιλεγμένων νομισμάτων μέσω του κουμπιού στο μέσο του μετατροπέα. Όταν επιλέξετε τα νομίσματά σας, θα δείτε μια επισκόπηση για τη δραστηριότητα του ζεύγους για τις τελευταίες 7 μέρες καθώς επίσης και το εύρος ημέρας και 52 εβδομάδων. Περάστε τον κέρσορα από το βέλος εύρους για να δείτε την τρέχουσα τιμή αγοράς.


Ο Υπολογιστής Υποθήκης σας επιτρέπει να σκιαγραφήσετε έναν κατάλληλο προϋπολογισμό για την αγορά μιας καινούργιας κατοικίας. Ο υπολογιστής είναι σχεδιασμένος για να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τη μηνιαία πληρωμή υποθήκης, την πληρωμή τόκων, φόρων & ασφάλισης, καθώς και το υπόλοιπο πληρωμών με την πάροδο των ετών και το σύνολο όλων των εξόδων της υποθήκης. Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα διάφορες μεταβλητές όπως το ποσό του δανείου, το επιτόκιο και τη διάρκεια του δανείου για να δείτε το αποτέλεσμα στη μηνιαία πληρωμή. Μπορείτε επίσης να εισάγετε ως μεταβλητή το μηνιαίο εισόδημα σας για να καταρτίσετε το πιο προσιτό οικονομικά σενάριο για τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.


Site εύρεσης του κατάλληλου ETF (etf screener) για τα χαρακτηριστικά του κάθε επενδυτή.


Οικονομικές Αναλύσεις

 


DropBox

Site για αποστολή μεγάλων αρχείων ή για αποθήκευση αρχείων. Έχω πάντα μαζί μου όλα τα έγγραφα που θέλω να χρησιμοποιήσω οπουδήποτε όπως ταυτότητα, πτυχία, λογαριασμούς. Εγκατάσταση σε κινητό και υπολογιστή.


Μαθαίνω τα πάντα για τις επενδύσεις.

Οι παρακάτω υπηρεσίες δεν αποτελούν μέρος των δωρεάν υπηρεσιών που βρίσκονται στο tsikolatas.com αλλά είναι υπηρεσίες με πληρωμή. Η πληρωμή γίνεται μια φορά και η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι για πάντα.
Η αγορά περιλαμβάνει βιβλία και γνώσεις που προσφέρουν σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις και εργαλεία και εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Επέλεξε για πληροφορίες και τιμή.